4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná výhra přivedla Načešice k dalším třem bodům


Branky


28. O. Pilný , 46. V. Svoboda (p.) , 82. Š. Kramařík , 88. M. Žák
3

Načešice po třetí za sebou udržely čisté konto, což jen tak někdo v okresním přeboru nedokáže. Prokazují to skvělou obranou, jelikož obdrželi pouhých devatenáct branek. Průměr na jeden zápas je jeden obdržený gól. Načešice tak v této sezóně jedou bez prohry a za týden zavítají do Ronova, který v jarní části předvádí dobré zápasy. Tuněchody, které překvapily v prvním kole Horní Bradlo, tak hned stihly čtyřikrát za sebou prohrát, což také dokazují špatnou obranou, jelikož jsou nejhorším tým s padesáti pěti obdrženými góly. Příští zápas odehrají s Chrastí, kde budou brát každý bod, aby se zdálili sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Tuněchody inkasovaly jen jednu branku

Do prvního poločasu nastoupili hosté s presingem soupeře, aby napadali nebezpečné rozehrávky domácích, což se dařilo. Tudíž fotbal se hrál víceméně nakopávaný. Domácí měli jednu šanci za druhou, jenže nebyly proměněny. Nejprve dvakrát utíkal sám na branku Filip Jirásek, který poprvé netrefil zařízení a podruhé nastřelil brankovou konstrukci. O chvilku později našel Filip Jirásek před prázdnou bránou Adama Jirásky, který možná ještě teď nechápe, jak mohl neproměnit. Ve 28. minutě poslal domácí do vedení Pilný, jenž díky centru Aleše Jiráska se otočil kolem obránce hostí a střelou k tyči tak nastartoval dějství zápasu. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Tři góly dovedli domácí do úspěšného konce

Do druhého poločasu domácí vlétli po poločasovém důrazném promluvení do duše. Hned v 1. minutě druhé půle po faulu na Filipa Jiráska, proměnil pokutový kop Vít Svoboda, když brankáře poslal na opačnou stranu. Domácí měli další šance, ale minimálně dvakrát Pilný nedokázal trestuhodně zvýšit skóre. V 82. minutě se potřetí radovali domácí, jelikož se po rohovém kopu Tlápaka prosadil Kramařík. Skóre uzavřel Žák po další akci Filipa Jiráska, kterého našel před prázdnou brankou. Skóre mohlo být daleko výraznější pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Opět se projevila naše neschopnost proměňovat šance, které máme. Nebýt naší neschopností, tak mohlo být skóre v našich posledních třech zápasech 30:0. Naštěstí jsme v druhém poločase přidali další branky a dohráli tak zápas v poklidu.

SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: I když nás do Načešic přijelo málo a zranili se nám tři hráči, tak jsme předvedli velice bojovný výkon, ale na Načešice to zdaleka nestačilo, a tak jsme bez bodů.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - F. Jirásek [-] , O. Pilný [-] (71. M. Žák [-] ) , A. Jirásek [-] (60. T. Tlapák [-] ) , M. Netáhlo [-] , V. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , Š. Kramařík [-] , M. Šafránek [-] , J. Čížek [-] , A. Jirásek [-]

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - J. Pavelka [-] , M. Bubák [-] (16. D. Slezák [-] ) , D. Radouš [-] - J. Pískač [-] (27. M. Kroutil [-] ) , R. Synek [-] , M. Šilhánek [-] , J. Prorok [-] - J. Faltejsek [-] , V. Hýl [-] - P. Vaško [-]

ŽK: 64. M. Svoboda - 62. M. Šilhánek , 71. D. Radouš .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - ŠEBEK Miroslav, STARÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích