O. Pilař 7. (p.)
J. Janeček 9.
A. Charvát 10. (vl.)
3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovice třemi góly během deseti minut zdolaly Dřenice


Branky


7. O. Pilař (p.) , 9. J. Janeček , 10. A. Charvát (vl.) - 56. L. Marek , 68. L. Kostka
3

Zápas se odehrál se svkělým počasím, což bylou i skvělou zprávou pro diváky. Pro Dřenice tímto zápasem skončila vítězná šňůra tří výher v řade. I tak se umisťují na bronzovém místě za Miřeticemi, jenže mají zápas k dobru. Ani nejlepší útok ligy si neporadil s osmými Křížanovicemi. Křížanovice, které mají o zápas méně jako Dřenice, tak se pohybují ve středu tabulky, ale tento zápas by je měl nakopnout k lepším výsledkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík během deseti minut lovil třikrát míč ze sítě

Do utkání domácí vlétli velice aktivně a do vedení se už mohli dostat již v úvodní minutě, ale Janeček vystřelil slabě doprostřed brány. Ve 3. minutě se již skóre měnilo. Po ruce Charváta se pískala penalta, kterou s přehledem proměnil Ondřej Pilař, a tak dostal domácí do vedení 1:0. Hosté mohli vzápětí vyrovnat, ale střela Holuba trefila dobře postraveného Košárka v bráně. Z následného protiútoku aktivní Prokopchuk udržel míč na hřišti a přesnou přihrávkou oslovil Janečka, jenž střelou z první navýšil na 2:0. Hororovou deseti minutovku pro hosty uzavřel Ondřej Pilař, který po přihrávce Kulhavého vystřelil a nešťastník Charvát si srazil míč do vlastní brány, tudíž se domácí dostali do tří brankového vedení. Hosté zahrozili hlavičkou Jiřího Adámka, ale Košárek míč za svá záda opět nepustil. Vedoucí Křížanovice se zátahli na svojí polovinu a hrozili z protiútoků, ale po hříchu pálili šance, a tak bylo stále o co hrát.

Dřenice dvěma góly zdramatizovaly závěr zápasu

Druhý poločas se podobal závěru toho prvního, hosté nás zmáčkli a odměnou jim byl krásný gól Marka v 56. minutě, jenž snížil na 3:1. Když se v 68. minutě prosadil hlavičkou Kostka, zbývalo hostům přes dvacet minut na to se zápasem ještě něco udělat. Domácí, ale dobře bránili a do vyložené šance hosty nepustili, sami jsme však do otevřené obrany nedokázali přidat. Dřenice pouze stáhly vedení na rozdíl jedné branky, a tak si Křížanovice doma nechávají cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Po skvělém úvodu, kdy jsme v 10. minutě vedli 3:0, jsme se stáhli a nechali hrát soupeře, což nám otevřelo prostor pro nebezpečné brejky, ze kterých jsme měli přidat minimálně další dvě branky a rozhodnout o výsledku podstatně dříve. To se však nepodařilo, hosté se dostali na dostřel a do konce zápasu to byly ještě nervy. Nakonec to všechno dobře dopadlo a všechny tři body zůstávají po zásluze doma.

Dřenice
Matěj Tezour - Záložník: Pro nás celkově smolný zápas, který ovlivnila asi nejhorší desetiminutovka sezóny, kdy jsme už v 10. minutě prohrávali 0:3. Za tohoto stavu už jsme neměli co ztratit a po zbytek zápasu jsme byli fotbalovějším týmem. Bohužel jsme i se štěstím pro domácí dali jenom dva góly, a tak nezbývá nic jiného, než soupeři pogratulovat a soustředit se na další zápasy.



Sestavy


Křižanovice
D. Košárek [-] - J. Štěpán [-] , J. Pilař [-] , J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] - J. Faltys [-] (90. P. Bakeš [-] ) , D. Prokop [-] , M. Novák [-] (72. J. Straka [-] ) - J. Janeček [-] (53. P. Jeníček [-] ) , O. Prokopchuk [-] (89. R. Tománek [-] ) , O. Pilař [-] -

Dřenice
F. Kubalík [-] - L. Wasserbauer [-] (80. P. Vladyka [-] ) , M. Tezour [-] , L. Marek [-] , O. Čechlovský [-] , L. Kostka [-] , M. Hybeš [-] (46. M. Adámek [-] ) , D. Mattuš [-] , R. Holub [-] , J. Adámek [-] , A. Charvát [-]

ŽK: 74. P. Kulhavý , 90. D. Prokop , 90. J. Pilař - 70. A. Charvát .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOSINA Matěj - KOSTKA Martin, KUTŘÍN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů