Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ligy opět ztratil, ačkoli Filip Jirásek v závěru zachránil alespoň bod


Branky


4

Vedoucí tým ligy si přijel napravit chuť z minulého týdne do Horního Bradla, kde se uskutečnila přestřelka šesti gólů. Zápas byl hodně vyrovnaný, jenž v poslední minutě měli hosté nesmírně velkou kliku, že dotáhli zápas k remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik šáncí v prvním poločase přinesly dvě branky

Zápas se odehrál na hranici regulérnosti. Hosté se ujali vedení už v 6. minutě díky brance Pilného, který se po centru prosadil hlavou a vstřelil tak druhou branku ve dvou zápasech. Domácí dlouho neotáleli a stáhli jednogólovou ztrátu, když se dostal ve vápně k odraženému míči Semerád a srovnal stav zápasu na 1:1. Hrálo se spousty důraznými souboji. Oba týmy se snažily hrát útočně, a tak se šance střídaly na obou stranách.

Napínavý závěr zápasu skončil pro domací tým nečekaným způsobem

V 57. minutě se domácí ujali vedení 2:1 po krásně střele Kroutila, který z hranice vápna vsítil do šibenice. Zápas gradoval a závěr byl doslova infarktový. Hosté se v 82. minutě dočkali vyrovnání, kdy Netáhlo skóroval z penaltového kopu. Po dvou minutách si vedení opět vzali do svých rukou domácí, kteří po skvěle zahrané standartní situaci Kroutila, vstřelili gól, ve kterém měl prsty Vodrážka. Když už se zdálo, že lídr ligy okusí první porážku, tak Jirásek nepovedeným centrem zaskočil domácího brankáře Vrbku, a tak zápas skončil zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání na velmi těžkém terénu skončilo šťastnou remízou hostí. První půle zaslouženě skončila remízou. Druhý poločas na to, jak by jsme měli být zkušený tým, tak si nedokážeme pohlídat v 90. minutě vítězný zápas.

TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Zápas se hrál na těžkém terénu. Vyhrát mohla obě mužstva, ale nakonec jsme rádi alespoň za bod, když se nám povedlo v poslední minutě šťastným gólem vyrovnat. Mrzí nás zranění Tamchyny, po kterém jsme dohrávali o deseti.



Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] (58. P. Vykoukal [-] ) , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , R. Kumpan [-] , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , D. Vodrážka [-] , R. Bláha [-]

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - Š. Kramařík [-] , M. Svoboda [-] , M. Žák [-] (58. M. Tamchyna [-] ) , V. Svoboda [-] , F. Jirásek [-] , M. Netáhlo [-] , T. Tlapák [-] , A. Jirásek [-] , M. Šafránek [-] , O. Pilný [-]

ŽK: 72. P. Vykoukal - 45. Š. Kramařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kostka Martin - HORÁK Milan, KOSINA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza