2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 17:30

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěrečný gól Zástěry neobral o tři body domácí Křižanovice


Branky


4

Dohrávka 16. kola nabídla souboj mezi Křižanovicemi a Krounou. Křižanovice nemají úplně ideální útočné řady, poněvadž jsou třetím nejhorším týmem se vstřelenými brankami a momentálně po této dohrávce obsazují desáté místo a zajistily si tak udržení v okresním přeboru. Naopak poslední tým tabulky Krouna, se nemůže dlouhou dobu odpíchnout nějakými body ze spodu tabulky. To se nedá ani očekávat, jelikož s pouze jednadvaceti vstřelenými branky mají nejhorší útok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pár náznaků nevedlo k žádné vstřelené brance

Od úvodního hvizdu byli domácí více na míči, ale jejich snaha dlouho k žádné velké šanci nevedla. V 18. minutě hosté ztratili na půlce hřiště míč a domácí šli do brejku tři na dva. Ondřej Pilař přihrávkou pod sebe našel Faltyse, který ještě vylepšil pozici pro Stryku, ten ale obrovskou šanci zazdil a trefil hostujícího brankáře Zástěru. V další šanci se po centru Faltyse objevil Musil, ale jeho hlavičku vytlačil na roh svým zákrokem brankář Zástěra. Hosté hrozili především ze standartních situací, kdy Svatoň z přímého kopu trefil bránu, ale brankář Straka vyrazil jeho pokus skvělým zákrokem na roh. Domácí zahrozili v závěru poločasu ještě jednou, Prokopchuk si vyměnil míč s Novákem, ale z malého vápna trestuhodně minul. Tímto skončil první poločas bez branek.

Krouna zdramatizovala konec utkání

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a v 50. minutě byli odměněni. Stryka postrčil míč mezi nohami obránce na rozběhnutého Prokopa, který přetlačil bránícího hráče a nezištnou přihrávkou našel Prokopchuka, jenž nedal brankáři Zástěrovi žádnou šanci k zasáhnutí, 1:0. Od té chvíle bylo na hřišti jenom jedno mužstvo a přišly i další šance na zvýšení skóre. Krásný přímý kop Faltyse našel osamoceného Musila, který z málého vápna hlavičkou minul. O pár chvilek později se do šance protlačil střídající Janeček, ale zhruba z deseti metrů zakončil slabě do náručí hostujícího brankáře. Pojistku přidali domácí v 76. minutě. Krásný křižný míč zakončoval z první Prokopchuk, jenže ten trefil dobře postaveného brankáře Zástěru, který se snažil míč odkopnout do bezpečí, ale trefil aktivního Janečka, od kterého se míč se štěstím dostal do brány, 2:0. Závěr zápasu si domácí zkomplikovali, když chybu na půlce hřiště potrestal sedmnáctiletý Martin Zástěra, jenž postupoval sám na bránu a nájezd zakončil úspěšně, čímž snížil na 2:1. To bylo ze strany hostů všechno. Domácí je do žádného tlaku nepustili a tři body tak zůstaly zaslouženě doma.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Celé utkání jsme byli lepším týmem a hosty jsme prakticky do žádné vyložené šance nepustili. Bohužel i my se momentálně na nějaké vyložené šance hodně nadřeme, a když už se do nich dostaneme, tak je trestuhodně zahodíme. Naštěstí nám tam dva góly spadly a po třech zápasech bez bodů konečně slavíme vítězství. Tímto vítězstvím jsme si prakticky pojistili setrvání v okresním přeboru i pro příští ročník.




Sestavy


Křižanovice
D. Straka [-] - J. Štěpán [-] , J. Pilař [-] , J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] (83. T. Rejl [-] ) - J. Faltys [-] , D. Prokop [-] , M. Novák [-] - O. Prokopchuk [-] (77. D. Košárek [-] ) , T. Stryka [-] (63. J. Janeček [-] ) , O. Pilař [-] -

TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - M. Knettig [-] , P. Svatoň [-] , P. Sodomka [-] , S. Meszáros [-] (83. J. Nekvinda [-] ) , Š. Vopařil [-] , J. Volf [-] , M. Nekvinda [-] , M. Černý [-] (78. M. Zástěra [-] ) , V. Horník [-] , J. Stodola [-] (80. P. Talačko [-] )

ŽK: 56. P. Svatoň , 92. J. Volf .
Místo: Křížanovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: HLOUŠEK Zdeněk - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích