2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chroustovice si vyšláply na lídra soutěže z Načešic a berou z venku cenný bod


Branky


6

Do utkání šli hosté s velkým respektem vůči soupeři, protože byli jasným outsiderem, který přijel na domácí stadion lídra soutěže, kde se těžko vyhrává. Jak je známo v okrese se může stát defacto cokoliv. Chroustovice nepřijely jen bránit, ale vsadily hlavně na rychlé útočníky, kteří dělali domácí obraně problémy. V závěru musel zachraňovat Tamchyna.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes vyrovnaný poločas se dvakrát prosadily hostující Chroustovice

Domácí do utkání vlétli ve velkém tempu. Na začátku zápasu Načešice neproměnily větší šance, ale poté mohli dvakrát skórovat, jenže samostatné úniky Filipa Jiráska a Ondřeje Pilného ke gólu nevedly. Šance přicházeli od obou týmu, ale nebyly proměňovány. Nebezpečný tým Načešic hrál dlouhé balóny a průnikové přihrávky za obranu, a tak Chroustovice na to zareagovaly změnou rozestavení. Po změně rozestavení si hosté vzali takřka do svých rukou, protože snahy domácích byly téměř nulové. Ve 30' minutě musel, kvůli zranění střídat Tomáš Tégl, kterého vystřídal Jan Brychnáč. Tímhle krokem, to všechno začalo, protože zmiňovaný Brychnáč zakončil akci z pravé strany a outsider šel do vedení. Chroustovice, tak byly namlsaný přidat další gól do šaten, což se jim podařilo, když se Adam Bečička prokličkoval k soupeři do vápna, kde byl domácím obráncem nekompromisně poslán k zemi a následoval pokutový kop, který si vzal na své triko Josef Dvořák a s přehledem proměnil.

Obrovský tlak domácích stačil pouze na remízu

Druhý poločas musel lídr soutěže dotahovat dvou brankovou ztrátu, což se projevilo na hře domácích, jelikož své protivníky začali tlačit. Chroustovice měly jasnou taktiku a to zahustit obranný prostor a zamezit nebezpečné protiútoky. Během druhého poločasu se začalo trochu více faulovat, díky houstnoucí atmosféře, a tak se začaly udělovat žluté karty, takže většinu času druhé půle se nehrálo. V 60 minutě nastoupil zkušený Tamchyna, který v útoku dělal hostující obraně velké problémy. Střídání se vydařilo skvěle, když se po osmi minutách mohl radovat ze snížení na 1:2. V 90' minutě přišel neskutečný tlak domácích, který se vyplatil, jelikož se v zápase podruhé trefil střídající Tamchyna. Srovnávající gól přišel po několika zahrávaných rohových kopech, kdy se Tamchyna ocitl na zadní tyči a v poklidu doklepl míč do sítě. Po zranění Filipa Šotoli byli domácí v převaze a konec zápasu měli obrovský tlak, který k ničemu nevedl. Organizované Chroustovice, ale konec zápasu ustály.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Díky naší pokračující střelecké nemohoucnosti jsme ztratili další body. Soupeř určitě na jaře potrápí více týmů než tomu bylo na podzim. My musíme začít proměňovat šance.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Utkání mělo velkou kvalitu a ukázalo se, že oba týmy mají jasně dané cíle za, kterými si od prvního kola jdou. Z výsledku máme jasně větší radost než má domácí tým



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
Š. Kramařík [-] - A. Jirásek [-] , M. Šafránek [-] , J. Čížek [-] (60. M. Tamchyna [-] ) , O. Pilný [-] - M. Netáhlo [-] , V. Svoboda [-] , M. Tomčík [-] , M. Žák [-] (60. J. Kopecký [-] ) - T. Tlapák [-] , F. Jirásek [-] -

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - D. Dostál [-] , D. Šotola [-] , J. Koreček [-] , J. Rejman [-] - T. Tégl [-] (30. J. Brychnáč [-] ) , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , J. Dvořák [-] - J. Hrachovina [-] (75. P. Střasák [-] ) , A. Bečička [-] -

ŽK: 59. M. Šafránek , 76. O. Pilný - 64. D. Šotola , 75. J. Rejman , 97. J. Brychnáč .
Místo: Načešice. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Bednář Robin - KUTŘÍN Jaroslav, STARÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lídr na domácí půdě neztratí body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích