M. Melišík 89. (p.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy i v devíti uhájily vítězství


Branky


89. M. Melišík (p.) - 38. P. Koudelka , 63. M. Bulva , 72. F. Janíček
0

I nadále stoprocentní zůstává v soutěži nováček ze Všestud. I podruhé šlo o vítězství 3:1, tentokrát o to těžší, že v průběhu druhé půle byli vyloučeni po druhých žlutých kartách hned 2 hráči hostí. Naopak domácí na bodový zisk i nadále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po několikaleté pauze nabídl okresní přebor derby obcí, které dělí na mapě jen jediný kilometr. Utkání tak bylo plné očekávání jak od hráčů, tak od diváků. Stejně jako ostatní zápasy tohoto kola, i tento byl poznamenán průtrží mračen, která panovala před i v průběhu utkání. Zápas se tak na mokrém terénu stal ještě bojovnějším a vyhecovsnějším. Převahu si na svou stranu získaly hned od začátku jednoznačně hráči hostujících Všestud, kteří lépe drželi balón, gólově se ale dlouho nemohli prosadit. Až ve 38. minutě to byl Patrik Koudelka, kdo se po odraženém rohu trefil přesně. 0:1.

 

Druhá půle začala ve stejném duchu, jako ta první skončila - Všestudy drží balón a domácí se nedostávají k ohrožení Lorencovy branky. Z převahy hostí opět plynuly standardní situace a po dalším z rohů se prosadil hlavou Bulva. 0:2. Z jasného zápasu se však stalo drama poté, co se v 54. a 67. minutě vykartovali hned dva hostující hráči - nejprve Martin Samek, poté střelec druhé branky Bulva. Všechny čtyři jejich žluté karty byly uděleny sudím Kabylem za podražení soupeře. Pro domácí tak ještě svitla nečekaná naděje na zvrat, oslabení sle ještě více semklo hráče Všestud a po individuální akci Janíčka bylo rozhodnuto. Ten vzal vše na sebe a dovezl balon až do brány. 0:3. Poté už se Všestudy zaměřily výhradně na defenzivu a jejich taktika odkoukaná od londýnské Chelsea slavila úspěch. Jediný zásah domácích totiž zaznamenal kapitán Melišík po pokutovém kopu v poslední minutě. Hosté tak i v oslabení uhájili vítězství v derby 1:3.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Máme 2 červené a dost šrámů, ale to k derby patří. Jsme rádi za vítězství a myslíme si, že je zasloužené, protože jsme až do vyloučení byli herně lepší!



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - P. Firoň [-] , O. Packa [-] , M. Poustka [-] , J. Lange [-] - M. Melišík [-] , P. Garbier [-] , F. Hofman [-] , M. Mareš [-] (85. T. Podskalský [-] ) - M. Podskalský [-] , P. Kubata [-] -

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Švancara [-] , J. Baumruckr [-] (79. A. Pokorný [-] ) , J. Frič [-] (85. Š. Reľovský [-] ) , F. Janíček [-] , M. Růně [-] , M. Bulva [-] , A. Loškoski [-] (46. K. Závacký [-] ) , M. Samek [-] , P. Koudelka [-] , R. Samek [-]

ŽK: 56. P. Kubata , 74. O. Packa , 87. M. Poustka - 34. M. Samek , 54. M. Bulva , 89. P. Koudelka . ČK: 54. M. Samek , 67. M. Bulva .
Hráči zápasu: R. Samek .
Místo: Veltrusy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kabyl Jiří - ZUSKIN Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.