Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček úspěšnější Pšovka


0

Zajímavý souboj dvou ambiciózních B-týmů nabídlo nedělní odpoledne na Pšovce. Hosté přijeli ve výrazně mladší sestavě a na zkušený a kvalitní tým domácích to tentokrát nestačilo. O vítězství Pšovky se největší měrou zasloužil Růžička, který si připsal hned 3 kanadské body za dva góly a asistenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo soustavným tlakem domácí Pšovky, která na první šanci čekala do 12. minuty. Na přímý kop z levé strany naskočil úplně osamocený Marian Krejčík, jeho hlavičku výborně vyrazil Kratochvíl, ovšem pouze k dobíhající posile z Velkého Borku Haklovi. Ten však v tutové pozici 3 metry od brány totálně přestřelil. To jako by hosty trochu probudilo a osmělili se k útočné aktivitě. Ve 14. minutě nádherně vystřelil z přímého kopu Žák, ovšem jeho střela pouze zatřásla břevnem pšovecké branky (mimochodem, pro novou sezonu o 14 centimetrů navýšené). Hosté se i nadále tlačili do útoku, což se jim stalo osudným - rohový kop totiž domácí obrana dokázala odvrátit a hráči Pšovky podnikli smrtící brejk. Ten se ani přes velikou snahu hráčům Libiše nepodařilo přerušit faulem, a tak se Růžička dostal až před gólmana Kratochvíla. Tomu udělal kličku a do odkryté brány zavěsil. 1:0. Zvýšení přišlo o několik minut později - opět Růžička pronikl po levé straně a zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování Lukáše Krejčíka - 2:0. Za zmínku v prvním poločase stojí snad už jen přímý kop ze zajímavé pozice, který si vzal na starost opět aktivní Růžička. Nedokázal ale zopakovat přesnou ránu z minulého kola a jeho pokus skončil zhruba 12 metrů nad brankou.

 

Do druhé půle vstoupili hosté po změnách v sestavě přeci jen aktivněji a drželi míč na svých kopačkách. Hráči Pšovky se zatáhli a čekali na svou příležitost z brejku. Šance na protiútoky se začaly rodit až od 65. minuty - nejprve Hakl z ideální pozice na prostředku hřiště vyslal pouze slabou střelu doprostřed. V nejlepší šanci Libiše se objevil po ojedinělém rychlém úniku Šobr, jeho střela ale mířila nad Staňkovu bránu. Následovaly další Haklovy protiútoky - jeden zakončený gólem z ofsajdu, další střelou vedle. Až do třetice se zadařilo - tentokrát už domácí útočník místo zakončení raději nahrával nabíhajícímu Růžičkovi, který se sice při zakončení v souboji zranil, i přesto ale dokázal trefit míč do sítě. Skóre tak bylo tímto gólem uzavřeno na konečných 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Roman Martinec - hrající trenér Pšovky B: Podali jsme velmi dobrý kolektivní výkon. Pokud se budeme scházet v podobném složení a budeme chodit pravidelně trénovat, můžeme pomýšlet na kvalitní fotbal i nejvyšší pozice. Máme široký kádr a mnoho venkovních zápasů se nám kryje s A-týmem. Šanci proto dostanou všichni a uvidíme, jak se s tím popereme.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Hned od začátku nás soupeř zatlačil a vytvořil si zasloužené vedení. V poločase jsme udělali 2 změny a více jsme drželi míče - k více než střelám ze střední vzdálenosti jsme se ale nedostali. Musím pogratulovat soupeři, který byl velmi dobrý a zaslouženě zvítězil. Někteří kluci se musí nad sebou zamyslet, že bez tréninků to prostě nejde a ani nepůjde. Teď nás čeká nováček z Vehlovic, který dostal desítku ve Vojkovicich, ale to nemůžeme podceňovat. Musíme se připravit o to líp, než na jakéhokoli soupeře - zvláště když hrajeme doma!



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - R. Martinec [-] , R. Dvorný [-] , M. Krejčík [-] , D. Šesták [-] - P. Šťástka [-] (90. J. Sankot [-] ) , J. Růžička [-] (89. M. Hyka [-] ) , M. Mrvík [-] , F. Drápal [-] (63. P. Šuba [-] ) - F. Hakl [-] , L. Krejčík [-] (59. L. Kettner [-] ) -

TJ Sokol Libiš B
V. Kratochvíl [-] - T. Kvída [-] , M. Žák [-] (46. D. Fajt [-] ) , A. Mráz [-] , J. Šerák [-] (46. F. Mündl [-] ) , M. Šobr [-] (75. F. Míšek [-] ) , J. Těmín [-] , R. Pilař [-] (81. F. Šelemberk [-] ) , T. Pospíšil [-] (82. L. Havel [-] ) , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-]

ŽK: 36. M. Žák , 39. R. Pilař .
Hráči zápasu: J. Růžička .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - KOZLÍK Petr, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.