0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelná defenziva Velkého Borku opět slaví úspěch


Branky


0

V excelentní formě zastihl úvod soutěže defenzivu Velkého Borku v čele s gólmanem Procházkou. V minulých kolech neinkasovala ani jednou a gól se nepodařilo vstřelit ani teď fotbalistům Obříství. Těm jistě nepomohla ani změna hrací plochy - hráči totiž nastoupili na hřišti v Chlumíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Velkého Borku

O osudu zápasu ve velké míře rozhodla hned 4. minuta utkání - to se totiž hned z první střely hostů na branku gólově prosadil Pavlík. A inkasovaný gól je proti neprostupné borecké defenzivě v čele s neprůstřelným Procházkou velikým problémem. Branka ale nezlomila odpor domácích fotbalistů, kteří si počínali organizovaně v obranné fázi a nepouštěli hosty do vážnějších šancí. Největší nebezpečí vznikalo při standardních situacích, ale i ty zvládala obrana Obříství na výbornou a zvýšení náskoku soupeře nedovolovala. Ke konci poločasu se domácí trochu osmělili a vylezli ze své obranné ulity - výsledkem byla tutovka Veltruského, který ale odkrytou branku vysoko přestřelil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1, který ještě dával domácím šanci na bodový zisk.

Kováčovo rozhodnutí v závěru

Od začátku druhého poločasu se obraz hry mírně změnil - aktivitu převzali domácí hráči, kteří však z držení míče nevyprodukovali žádnou šanci - jejich akce zkrátka končily už před velkým vápnem Velkého Borku. Pološancemi se snad dají nazvat dva závary ve vápně, které vytvořil svou aktivitou Libor Tichota mladší, kterého jeho otec na trenérském postu pro druhý poločas vysunul do středové řady. Rozhodnutí padlo v 80. minutě, ve které sudí Blahout ponechal výhodu při útoku domácích - ti ale poskytnuté příležitosti nedokázali využít a míč ztratili. Následný brejk Velkého Borku hasil jeden ze stoperů domácích malou domů gólmanovi Královi. Naneštěstí pro domácí příliš krátkou přihrávku vystihnul Kováč a zvýšil na 0:2. Na domácí se po tomto gólu nalepila i smůla, když se už po vystřídání všech náhradníků zranil jejich levý bek a musel dohrát i se zraněním. Toho využil Kováč při svém průniku a pečetící brance na 0:3. Obříství se sice snažilo o čestný úspěch, ale gólman Procházka i ve čtvrtém zápase sezony udržel nulu. Utkání tak skončilo stavem 0:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: Velký Borek vyhrál zaslouženě, byl fotbalovější, ale výsledek je pro nás krutý. Kluci za svůj výkon zaslouží velkou pochvalu. Od začátku hráli disciplinovaně a bojovali až do konce zápasu. Možná kdybychom nedostali tak brzy branku, nebo Veltruský ke konci prvního poločasu vyrovnal, mohl být výsledek jiný. Až do té 70. minuty se favorit z Velkého Borku o výsledek bál a mám radost, že kluci soupeře takto potrápili. Určitě se nemají za co stydět.




Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - S. Chvátal [-] , M. Vrábel [-] , J. Hašourek [-] , P. Beran [-] , L. Veltruský [-] , L. Tichota [-] - P. Litera [-] , P. Herynk [-] - R. Šiler [-] , J. Hovorka [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , L. Krajník [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] , J. Ryba [-] , P. Jeřábek [-] , J. Doležal [-] , T. Pavlík [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 42. J. Hašourek , 58. J. Hovorka , 78. L. Veltruský - 31. M. Mihalík .
Hráči zápasu: J. Kováč .
Místo: Obříství. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, FUCHS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.