Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká poprvé poražena!


Branky


0

Poprvé ochutnali v Okresním přeboru hořkost porážky hráči Vysoké. Zvítězit se podařilo posílenému B-týmu Pšovky gólem střídajícího Šuby už v nastaveném čase. Domácí se tak na Vysokou bodově dotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšovka od začátku lepší

V dlouho očekávaném souboji, který přilákal více diváků, než sobotní utkání A-týmu, se potkali v derby hráči Pšovky a Vysoké. Za Pšovku nastoupili z kádru A-týmu Šťástka a Trnka, kteří odehráli již neúspěšné utkání proti Klecanům. To hosté přijeli vyzbrojeni střídačkou plnou mělnických hráčů v čele s veteránem Zejdou. Úvod utkání vyzněl jednoznačně pro domácí Pšovku, zřejmě nabuzenou kvalitní rozcvičkou, jež je v podání silného realizačního týmu novinkou této sezony. Pšovka dokázala trestat velmi ospalý vstup hostů, kteří byli pomalí a nepřesní v rozehrávce. Už v 10. minutě se tak měnilo skóre, když zpoza vápna napřáhl Šťástka a jeho střela po zemi skončila přesně u tyče Hamáčkovy branky. 1:0. Hned o dvě minuty později bylo ještě veseleji. Domácí rozjeli v ponechané výhodě pěknou akci, na jejímž konci stál před prázdnou bránou navrátilec do základní sestavy Lukáš Kettner a nemýlil se. 2:0. Dosud suverénní hosté byli průběhem utkání zaskočeni a do jejich hlav se začala vkrádat nervozita, která se projevovala častými hádkami. I přesto ale dokázali ještě před poločasem snížit a pomohla jim k tomu standardní situace. Míč si našel ve vzduchu ve 35. minutě stoper Štolba a rázem to bylo jen o gól. Jednobrankovým vedením domácí Pšovky poločas také skončil.

Rozhodnutí v poslední minutě

Do druhé půle naskočil do útoku Vysoké pohyblivý Tyle namísto Fidranta, ovšem po krátkém úvodním tlaku hostí se hra opět vyrovnala. Kombinace Vysoké byla vesměs nepřesná, a tak se fotbalová kvalita ze hřiště vytrácela. Co naopak přibývalo, byla oboustranná nervozita a ostřejší zákroky. Hostům se ale přeci jen podařilo srovnat, Rolenc předvedl pěknou individuální akci, předložil Trutnovskému, a ten se nemýlil. 2:2. Do konce zbývalo 10 minut hry a oba celky se snažily o zvrácení výsledku na svou stranu, dlouhé nákopy Vysoké do vápna domácích ale neslavily úspěch. Šťastným tahem se ukázalo střídání domácího hrajícího trenéra Martince, který poslal na hřiště místo zkušeného Drápala mladého Šubu. A tento hráč druholigového futsalového Olympiku rozhodl. Běžel už nastavený čas, když se k němu ve vápně dostal míč a mladému míčovému kouzelníkovi stačilo pouze nastavit nohu. 3:2. Tento vývoj utkání neunesli domácí Hakl a hostující Štolba, kteří oba viděli za nesportovní chování červenou kartu (Hakl na soupeře plivl a ten do něj na oplátku strčil). V závěru už se nic podstatného nestalo, a tak slavné vítězství putuje na stranu Pšovky.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Z naší strany se jednalo o nepovedené utkání. Domácí byli po většinu zápasu pohyblivější, aktivnější a rychlejší. My jsme v podstatě vyhořeli ve všech činnostech. Nedůsledně jsme bránili, dlouho nám trvala rozehrávka, čímž se sami naši obránci dostávali pod tlak a o nějaké větší aktivitě ofenzivních hráčů se snad ani nedá mluvit. Doufám, že se z porážky oklepeme, kluci si sednou na zadek a v dalších zápasech předvedeme lepší výkony.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - F. Hakl [-] , L. Kettner [-] , J. Růžička [-] , Z. Trnka [-] , P. Šťástka [-] , F. Drápal [-] (71. P. Šuba [-] ) , D. Šesták [-] , R. Dvorný [-] , R. Martinec [-] , J. Žižka [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - T. Vodička [-] , M. Skopka [-] , M. Štolba [-] , R. Finkous [-] (76. V. Zejda [-] ) - M. Veselý [-] , S. Vála [-] , M. Kettner [-] (54. D. Kiš [-] ) - J. Rolenc [-] , J. Trutnovský [-] , A. Fidrant [-] (46. J. Tyle [-] )

ŽK: 49. J. Žižka , 77. L. Kettner - 28. M. Skopka , 33. S. Vála , 52. J. Rolenc , 57. M. Štolba , 62. R. Finkous , 65. M. Veselý , 70. J. Tyle . ČK: 91. F. Hakl - 91. M. Štolba .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 200. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - HAMPL Miroslav, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.