4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Tomana popravil Libiš


Branky


9. J. Toman , 17. J. Toman , 58. J. Toman , 77. T. Prejzek
0

Další vítězství na domácím hřišti zaznamenali fotbalisté Tišic, kteří si poradili s rezervou Libiše. Velkou zásluhu na tom má zejména domácí útočník Toman, který se postaral o tři ze čtyř branek. A protože hosté nenašli na domácí obranu recept, vítězství zůstává doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly Tomana

Na úvodní branku se na tišickém pažitu nečekalo dlouho – po trestném kopu Prejzek od brankové čáry vrátil míč do vápna, kde se i s přispěním obráce hostů nejlépe zorientoval Toman. 1:0. Hned v 17. minutě přidal stejný hráč už druhý zásah. Lauda narýsoval skvostnou přihrávku a Toman levačkou nedal brankáři Kratochvílovi šanci. 2:0. I nadále byla převaha na kopačkách domácích a ti si vytvářeli i další šance. Nebezpečná byla například Dokoupilova rána, která jen těsně minula zařízení. Hodně vzruchu přinesla 31.minuta – nejprve kolmou akci hostí zakončil Míšek po přihrávce Ryšlavého střelou do tyče a následný roh přímo do brány likvidoval s vypětím všech sil Hádek. Z následného protiútoku Toman rozezvučel brankovou konstrukci na druhé straně. To bylo z první půle vše a mohlo se jít do kabin. Spokojenější byli pochopitelně domácí, kteří si s sebou nesli dvoubrankové vedení.

 

 

Dokončený hattrick

Do druhé půle nastoupily oba týmy ve stejném složení a obrana hostí ani tentorkát nebyla nejpevnější. V 58. minutě toho využil Toman již ke svému třetímu gólu v zápase. 3:0. V 74.minutě mohl výsledek korigovat hostující Mündl, který ke smůle Libiše znovu orazítkoval břevno Hádkovy branky. Výsledku dal definitivní podobu parádní průnik a chladnokrevné zakončení Tomáše Prejzka ze 77. minuty. Pověstného bůra se početné obecenstvo tentokráte nedočkalo – Lauda sám před gólmanem těsně minul levou tyč. Tišice tak i bez tradiční stoperské dvojice Brzoň - Brodský potvrdily roli favorita a vyprovodily hostující tým čtyřbrankovým přídělem. V tabulce tak i nadále drží vedoucí pozici o skóre před dotírajícím Velkým Borkem. Zajímavostí je, že oba týmy ztratily své jediné body po penaltových prohrách s nevyzpytatelným Mšenem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér Tišic: Do zápasu jsme vstoupili vlažně a bez pohybu. Teprve postupem času se náš výkon lepšil a rodily se šance, které se nám – na rozdíl od hostů - dařilo proměňovat. Scénář druhého poločasu byl podobný. Celkově se nám ale zápas nepovedl, výkon byl utrápený. Doufáme, že se to nepromítne do naší pohody do dalšího zápasu, kdy hostíme favorita soutěže z Vysoké

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Dnes to byl náš nejhorší výkon jak po taktické stránce, tak po herní. V kabině jsem naordinoval defenzivní činnost, ale do 20. minuty to bylo 2:0 pro domácí po našich chybách. Nevyšel nám ani vstup do druhého poločasu. I když jsme drželi míč na svých kopačkách, tak domácí využívali našich chyb, které trestali. Pro mě dnešní výkon hrozné zklamání. Teď nás čeká velké derby s Obřístvím, na které se doufám kluci připraví lépe než na Tišice.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Driml [-] (89. J. Štráchal [-] ) - L. Kasal [-] (54. D. Fabián [-] ) , M. Novák [-] , T. Prejzek [-] , M. Vítovec [-] , P. Lauda [-] , M. Vostřel [-] , J. Dokoupil [-] , Š. Karlík [-] - J. Toman [-] -

TJ Sokol Libiš B
V. Kratochvíl [-] - F. Míšek [-] (72. M. Šobr [-] ) , M. Ryšlavý [-] , M. Žák [-] , A. Mráz [-] , M. Pazdera [-] , J. Franz [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] (80. R. Pilař [-] ) , L. Havel [-] (64. D. Fajt [-] ) , M. Novák [-]

ŽK: 77. P. Lauda - 14. M. Novák , 37. M. Pazdera .
Místo: Tišice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - EDER Oldřich, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.