Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hit kola pro Tišice!


Branky


0

Fotbalisté Tišic zvládli další těžký a důležitý zápas. Na domácím hřišti dokázali zejména díky skvělému prvnímu poločasu porazit Vysokou. Hosté si tak připisují již druhou prohru v sezoně a jejich dominance končí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly i vyloučení

Domácí tým vstoupil do šlágru kola se zajímavými změnami v sestavě - do ní se vrátili marodi Brodský i Brzoň, naopak se ale rozpadla velmi úderná útočná dvojice Prejzek - Toman. Prvního jmenovaného nahradil v sestavě veterán Jiří Štráchal (38). V hostující sestavě se z kmenových hráčů Mělníka tentokrát objevil pouze Rambousek. Po návratu z USA se také na českých trávnících poprvé představil Vilda. V úvodních minutách se oba celky oťukávaly a nepouštěly soupeře do blízkosti své branky. Tuto fázi ale rázně utnul ve skvělé formě hrající Toman, který si u lajny obhodil beka, postupoval do vápna a překvapivou střelou překonal gólmana Hamáčka. 1:0. Hned z dalšího útoku ve 20. minutě se skóre opět měnilo. Lauda vyslal do úniku Štráchala, který si připravil míč na levačku a krásně vymetl šibenici. 2:0. A hned ve 24. minutě přišla pro hosty další pohroma - Martin Skopka totiž během dvou minut inkasoval dvě žluté karty (za kritiku rozhodčího a o chvíli později za faul) a putoval ze hřiště. Skóre poločasu na 3:0 pak uzavřely Tišice krásnou akcí Dokoupil - Toman - Karlík, kterou posledně jmenovaný zakončoval do prázdné branky. Poločasový stav tak byl jednoznačný.

 

Vysoká dramatizuje

Do druhé půle udělal hostující Řízek rošády v sestavě a do hry se dostal veterán René Finkous a Aleš Fidrant. Signál byl jasný - hosté se ani v 10 lidech nehodlají vzdát a pokusí se zabojovat o přijatelnější výsledek. Snaha přinesla ovoce hned za pár minut - v 50. minutě totiž využil nedůrazu domácí obrany Vála a stále bylo o co hrát. 3:1. Drama se ale nekonalo - Karlík totiž svou přihrávkou našel Vostřela. Jeho první střelu dokázal brankář Hamáček ještě vyrazit, na dorážku už ale nedosáhl. 4:1. Hned za dvě minuty se prosadili opět hosté zásluhou Trutnovského, na víc jim ale už nezbyly síly, a tak vítězství slaví Tišice, které se tak při ztrátě Velkého Borku v Kralupech osamostatnily na čele tabulky. Vysoká okupuje se čtyřbodovou ztrátou 4. pozici a už se na ní dotahují hladoví hráči Vojkovic.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér Tišic: Do utkání jsme vstoupili maximálně soustředění a trpěliví. Zápas výrazně ovlivnilo vyloučení v 24. minutě. Ve druhé půli naše soustředěnost polevila a po našich dvou chybách se podařilo soupeři utkání zdramatizovat. Rozdíl ve skóre nakonec mohl být i vyšší, kdybychom v závěru zápasu využili šance, které jsme si vytvořili. I bez čtyř hráčů základní sestavy se kluci semkli a zaslouží poděkování za bojovný výkon. Zklamáním pro mě je slabá návštěva.

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Dnes budu velice stručný. Utkání jsme si prohráli sami. Někteří hráči si asi neuvědomují, že předvedeným výkonem a chováním ubližují v prvé řadě sami sobě. To, že tímto absolutně nevhodným přístupem pošpiňují náš klub, nezůstane bez odezvy ze strany vedení FK. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Novák [-] , M. Vítovec [-] , M. Vostřel [-] , M. Brodský [-] - P. Lauda [-] , J. Dokoupil [-] , Š. Karlík [-] - J. Toman [-] , J. Štráchal [-] - T. Brzoň [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - S. Vála [-] , M. Skopka [-] , M. Štolba [-] , L. Rambousek [-] - J. Vilda [-] , T. Vodička [-] (46. A. Fidrant [-] ) , M. Veselý [-] - J. Trutnovský [-] , T. Holub [-] (46. R. Finkous [-] ) , J. Rolenc [-]

ŽK: 83. J. Štráchal - 23. M. Skopka , 27. J. Trutnovský , 48. L. Rambousek , 67. M. Štolba , 75. A. Fidrant . ČK: 24. M. Skopka .
Místo: Tišice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - FUCHS Michal, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.