L. Plicka 7.
M. Tetiva 59.
A. Vokoun 63. (vl.)
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice splnily roli favorita


Branky


7. L. Plicka , 59. M. Tetiva , 63. A. Vokoun (vl.) - 41. M. Pešek
0

Ano, domácí prodloužili svou vítěznou sérii a nepovolili Kralupům rozšířit svou pětibodovou sbírku. Snadná práce to ale nebyla, vždyť ještě v poločase byl stav nerozhodný 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralupy se v první půli drží

Do začátku vstoupily domácí Vojkovice tak, jak se na favorita sluší - tedy náporem. A hned po pár sekundách od výkopu se také mohly radovat z branky. Do velké šance se dostal domácí střelec Juklíček, který má na svém kontě v této sezoně již 7 branek. Opět se ale předvedl brankář Šour, který šanci bravurním zákrokem zlikvidoval. Tato akce zapůsobila jako budíček na hráče Kralup, kteří vyrovali hru a sami se také pokoušeli ohrozit branku domácího brankáře Heimratha. Úspěšní ale nebyli, a tak se z prvního zásahu v zápase radovaly Vojkovice. Po standardní situaci se totiž prosadil Plicka a připsal si svou desátou branku v sezoně. 1:0. Hra ale byla i nadále vyrovnaná a ke konci poločasu se Kralupům dokonce podařilo vyrovnat - k míči se dostal Martin Pešek a z hranice velkého vápna prostřelil klasickým bodlem gólmana domácích. Na tuto branku ze 41. minuty už nedokázal žádný z týmů navázat, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu 1:1.

 

 

Slepené góly a rozhodnutí Vojkovic

Hosté do druhé půle vstupovali povzbuzeni dobrým výkonem i výsledkem z poločasu prvního, avšak po změně stran se jim na to navázat nepodařilo. Herní převaha se totiž přesunula na kopačky domácích hráčů a ti dvěma slepenými góly rozhodli. V 59. minutě se nejprve prosadil velmi aktivní Tetiva, na něhož navázal o 4 minuty později vlastní brankou Aleš Vokoun. Skóre tak rázem bylo 3:1 a vzhledem k průběhu hry bylo jasné, že už se svěřenci trenéra Dobiáše na zvrat nezmůžou. Vojkovice se tak úspěšnou sérií dotahují na čelo tabulky, o které dostanou možnost zabojovat v příštím kole, kdy zajíždějí na hřiště letos silného pšoveckého béčka. Kralupy zůstávají třetí od konce a v příštím kole sehrají na domácím hřišti velmi důležitý záchranářský souboj proti Vehlovicím.



Ohlasy k zápasu



FK Kralupy 1901
Luboš Černý - předseda Kralup: Vojkovice byly fotbalovější, ale mohli jsme zde klidně bodovat. Je to pořád dokola. Nikomu se nedá upřít, že by nebojoval nebo nehrál naplno, ale vždy nás srazí laciné góly a šance co si vytvoříme buď řešíme absolutně primitivně a nebo je zakončíme někam do pralesa.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - G. Kaprál [-] , M. Mára [-] (80. J. Šaroch [-] ) , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] , J. Juklíček [-] , L. Veselý [-] , L. Plicka [-] (75. D. Šerhant [-] ) , K. Pražák [-] , J. Stuchlý [-] (29. O. Novák [-] ) , P. Král [-]

FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - M. Pexa [-] , M. Řenč [-] , L. Černý [-] - J. Šíma [-] , J. Polák [-] , J. Matějček [-] , R. Polák [-] (66. M. Kefurt [-] ) - M. Topor [-] (78. R. Kinter [-] ) , M. Pešek [-] (76. P. Vokoun [-] ) - A. Vokoun [-] (63. P. Pešek [-] )

ŽK: 12. M. Mára - 12. M. Pešek , 18. L. Černý , 44. R. Polák , 73. M. Řenč .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - EDER Oldřich, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.