Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš zvládla roli favorita


Branky


0

Domácí rezerva Libiše si dle předpokladů poradila s Horními Počaply, které tak i nadále zůstávají na poslední pozici se ziskem jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí, tři góly

Opět se střelcem Jiráněm v sestavě vyrukovali domácí na beznadějně poslední tým Horních Počapel. Jejich úlohu favorita sice ztěžoval těžký terén, ale s tím se domácí hráči i bez kapitána Pazdery dokázali popasovat. Už v 8. minutě po přihrávce Nováka Jiráň poslal míč do sítě. 1:0. Hned v 9. minutě to mohlo být o dvě branky, ale Surmaj pálil po přihrávce kolegy z útoku Jiráně těsně vedle. Zvýšení na 2:0 se diváci přeci jen dočkali, a to v 19. minutě po ose Jiráň - Pilař - Surmaj, kteří i na těžkém terénu předvedli velmi pěknou akci. Ve 25. minutě Žák zahrával trestný kop, na který si naskočil Pilař a jen centimetry mu chyběly k dalšímu gólu. I nadále pokračovala převaha Libiše, ale těsně před poločasem z ničeho nic uděřili hosté. Trestný kop asi ze 40 metrů zahráli do ohně, míč proskákal přes pokutové území a Fikart ho došťouchal do branky. Výrazná herní převaha tak znamenala pouze jednobrankový náskok domácích do druhé půle.

Střílí už pouze Libiš

Komplikaci to ale neznamenalo, jelikož Horní Počaply působily odevzdaným dojmem a nevypadalo to, že by se chtěly poprat o překvapivý úspěch. Domácí začali prostřídávat a posílat do hry čerstvé síly ze svého širokého kádru. V 64. minutě centroval Jiráň na hlavu Surmaje, který se nemýlil a zvýšil na 3:1. Domácí v těchto chvílích jasně ovládli dění na trávníku a vytvářeli si jednu šanci za druhou - jednu měl i střídající Ryšlavý starší, ale nedal. V 81. minutě přišla čtvrtá branka v síti hostů po pěkné přihrávce od Šelemberka na Jiráně, který samostatný průnik zpečetil brankou na 4:1. Pátou branku pak přidal sám Šelemberk, který samostatné sólo zakončil neomylně. Libiš B tak svého soka přehrála v pohodovém tempu 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Měli jsme hodně šancí, ale některé jsme řešili moc zbrkle - hosté mohli odjet s větším přídělem, ale s průběhem utkání jsem celkem spokojený. Teď nás čeká horká půda v Beřkovicích, ale kluci jsou na to připraveni. Potom doma Veltrusy, které nesmíme podcenit a poslední utkání jedeme do Borku, kde nás nečeká nic jednoduchého. Chceme splnit cíl a zůstat v horní polovině tabulky. Nejlepším našim hráčem byl mistr Novák, který měl i kapitánskou pásku, protože nám chyběl Martin Pazdera. Je to bojovník a jde mladým příkladem. A to si na něm cením!




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - F. Míšek [-] (51. T. Pospíšil [-] ) , M. Novák [-] , D. Surmaj [-] (65. M. Ryšlavý [-] ) , M. Žák [-] (76. F. Mündl [-] ) , A. Mráz [-] , L. Jiráň [-] (82. J. Šerák [-] ) , J. Franz [-] , R. Pilař [-] (60. F. Šelemberk [-] ) , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - L. Sukup [-] , D. Slezák [-] (33. M. Dohnal [-] ) - J. Petera [-] , S. Grohman [-] , B. Fikart [-] (81. S. Fidler [-] ) , J. Žídek [-] , R. Toman [-] , P. Bánovčin [-] - P. Dohnal [-] , M. Hanuš [-]

ŽK: 32. M. Novák , 44. M. Žák - 27. S. Grohman .
Místo: Libiš. Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - VÁŽAN Radek, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.