5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Dolany na Pšovku nestačily


Branky


0

K pohodovému vítězství dokráčela domácí Pšovka a drží se vedoucích Tišic. Hosté přijeli v oslabené sestavě a silnému domácímu týmu se nemohli rovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní dominance Pšovky

Velkým favoritem zápasu byla domácí Pšovka, v jejímž dresu se kromě tradičních opor objevil i "áčkař" Mrvík. Varováním pro domácí ale měl být poslední výsledek Dolan, jelikož ty dokázaly v minulém kole na domácím hřišti zesměšnit soupeře výsledkem 6:1. Hosté ale přicestovali se značně okleštěnou sestavou bez opor Tlustého a Vondry. Na hrotu útoku dokonce musel nastoupit brankář Handl. Od úvodních minut tak bylo jasné, kdo je na hřišti pánem a hosté se bránili jen s vypětím všech sil - a to navíc pouze do 10. minuty, kdy se do jejich sítě poprvé trefil domácí útočník Filip Hakl po centru od Šestáka. Druhý gól přidal hned o 3 minuty později jeho parťák z útoku - uzdravený Lukáš Krejčík. Ve 29. minutě pak třetí zásah v síti Dolan přidal opět Hakl, který dorazil povedenou střelu Drápala. Poločas tak skončil 3:0, ale gólů mohli domácí vstřelit mnohem víc - dvě ze střel zastavilo břevno a k výbornému výkonu se i přes 3 góly ve své síti rozchytal gólman Mareš.

Zápas se dohrává za stálé převahy domácích

Osud utkání byl po první půli jasně daný, a tak se do hry ve druhé půli mohla dostat i kompletní lavička domácího celku, která se za důvěru odvděčila brankami. V 75. minutě zvýšil už na 4:0 Netolický ml., který využil spolupráce s dalším střídajícím hráčem Volemanem. Druhý jmenovaný odblokoval obránce a Netolický tak mohl z prostoru penalty placírkou obstřelit brankáře. Na závěr utkání si mohl střelec branky vyzkoušet spolupráci i se svým otcem, který se také dostal na plac. Gólovou akci sice nevymysleli, ale pátý gól přesto padl. Do střely se opřel Sankot a křižnou střelou z rohu velkého vápna uzavřel účet utkání na 5:0. Pšovka B tak po tomto výsledku zůstává jen bod za vedoucími Tišicemi.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Jan Netolický ml. - hráč: Pohodový zápas, nedali jsme soupeři šanci. Gólů jsme ale mohli vstřelit víc.

TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva: V oslabené sestavě bez hlavních opor jsme neměli proti domácím hráčům šanci. Jen vynikající výkon brankáře nás uchránil od většího debaklu.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - F. Hakl [-] (78. J. Netolický st. [-] ) , L. Krejčík [-] (71. J. Voleman [-] ) , J. Růžička [-] , M. Hyka [-] (46. J. Netolický [-] ) , M. Mrvík [-] , P. Šťástka [-] , D. Šesták [-] , R. Dvorný [-] , R. Martinec [-] , F. Drápal [-] (66. J. Sankot [-] )

TJ Sokol Dolany
P. Mareš [-] - T. Svoboda [-] , R. Hulínský [-] , J. Těšík [-] , P. Halík [-] - P. Špička [-] , F. Lejsek [-] , D. Svoboda [-] , O. Morávek [-] , P. Holeček [-] - R. Handl [-] (46. Z. Doubek [-] ) -

ŽK: 31. P. Halík , 34. D. Svoboda , 37. R. Handl .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 65. Rozhodčí: PRINC Jiří - KOTEK Vladimír, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.