1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy předvedly velký obrat


Branky


0

K velkému obratu v zápase se nadechli fotbalisté Viktorie Všestudy. Pro ně se zápas v Dolanech nevyvíjel dobře, když od 30. minuty prohrávali, čtyřmi brankami ale dokázali otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání Všestud těsně před poločasem

Domácí celek dal tentokrát dohromady silnější sestavu, než minulý týden na Pšovce a v zápase o 6 bodů chtěl uspět. Pouze na lavičce ale i nadále zůstával kanonýr Vondra. Naopak sestava hostů i s nejlepšími hráči posledních 3 kol (Lorenc, Růně, Janíček) se zřejmě stabilizovala. A úvod utkání také patřil hostující Viktorce, jejích hráčů bylo plné hřiště. Jak už ale u jednoho z nejhorších útoků soutěže bývá zvykem, bez gólového efektu. A tak se z branky mohli radovat jako první Dolany, když se prosadil po půlhodině hry útočník Kopecký. Všestudům se ale podařilo srovnat v nejvhodnější okamžik - těsně před půlí. Gól do šatny vstřelil Růně z přímého kopu a poslal ho do nebe svému dědečkovi. První půle tak skončila smírně 1:1.

 

Tři rychlé góly do sítě Dolan

Stav byl vyrovnaný, ale v lepším psychickém rozpoložení nastoupili po gólu do šaten do druhého poločasu hosté - a to i přesto, že již ve 27. minutě přišli o Pokorného, který byl na hřišti nahrazen Závackým. Hned z první akce po rozehrávce se vedení přesunulo na stranu hostů. Míče se zmocnil Švancara, jehož střelu brankář Handl neudržel a dobíhající Bulva neměl problém dorazit. 1:2. Tato branka domácím zcela sebrala vítr z placheta ti působili odevzdaným dojmem. Další góly tak na sebe nenechaly dlouho čekat - nejprve v 55. minutě Frič předvedl výstavního angličana z dálky a o 5 minut později zvýšil už na rozdíl tří branek po pěkné kombinaci Koudelka. Zbytek zápasu pak probíhal v poklidném tempu s mnoha příležitostmi na obou stranách, které však zůstaly nevyužity. Všestudy tak slaví důležitou výhru 1:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: V utkání jsme od začátku působili odevzdaným dojmem. Hosté byli rychlejší a hlavně důraznější. Fotbalově to snad možná bylo fifty fifty, ale v důrazu a hlavě chuti vyhrát byl obrovský rozdíl. Hosté si vítězství zasloužili. Za nás musím pochválit zejména naše dva mladíky - Filipa Lejska a Davida Svobodu. Prvně jmenovaný i přes dopolední zápas dorostu předvedl na svém postu suverénní výkon a mohl jej oslavit i gólem, trefil však tyč. Pokud budeme takhle odevzdaně hrát dál, nemůžeme pomýšlet na úspěch. Není možné se schovávat a nechtít hrát. Navíc to množství chyb, které vyrobíme svým laxním přístupem je do nebe volající. Už aby byla zimní pauza.

SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale bohužel jsme inkasovali jako první. Nastartoval nás ale gól před pauzou a druhá půle nám už vyšla na jedničku. Hráli jsme výborně a zápas už byl pouze otázkou skóre



Sestavy


TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] - J. Těšík [-] , T. Svoboda [-] , Z. Doubek [-] - F. Lejsek [-] , P. Holeček [-] (46. J. Pixa [-] ) , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] (64. J. Vondra [-] ) , O. Morávek [-] (64. V. Morávek [-] ) , D. Svoboda [-] - J. Kopecký [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - P. Koudelka [-] , A. Pokorný [-] (27. K. Závacký [-] ) , M. Bulva [-] (62. J. Baumruckr [-] ) - M. Švancara [-] , F. Janíček [-] , A. Loškoski [-] , M. Hakl [-] , M. Růně [-] - J. Frič [-] - R. Samek [-]

ŽK: 44. J. Těšík - 17. A. Loškoski , 75. R. Samek .
Místo: Dolany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.