2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy protáhly vítěznou sérii


Branky


0

Už 3 vítězné zápasy v řadě mají na svém kontě fotbalisté Viktorie Všestudy. Ti tak unikají velmi daleko od obávaného sestupového pásma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný fotbal postrádá větší přesnost

Výborná divácká kulisa více než 150 lidí přivítala na všestudském hřišti týmy, které ještě loni bojovaly ve III. třídě. Od začátku se oba celky pustily do aktivní hry a otevřít skóre mohl Frič hned v 1. minutě, ale neproměnil. Vzápětí mohli kontrovat hosté, ale Hovorka pálil mimo. Hosté nebyli příliš přesní v kombinaci, mohli ale udeřit ze standardních situací, které v úvodu mohli zahrávat v okolí domácího vápna. Lukáš Tichota ale ve své příležitosti branku netrefil. Jako první se tak radovali ve 21. minutě domácí, když brankář Obříství Král nejprve podskočil centrovaný míč, na který následně obrana nedokázala reagovat a Koudelka ho napálil pod břevno. 1:0. Domácí měli více ze hry, ale k žádnému většímu ohrožení Královy branky to nevedlo - snad jen pokusy Friče a Švancary se dají nazvat nebezpečnými. První poločas tak skončil výsledkem 1:0.

 

 

Všestudy si hlídají vítězství

Obraz hry se ve druhé půli vůbec nezměnil - Všestudy více držely míč a Obříství čekalo na rychlé brejky, které ale vinou nepřesností příliš nevycházely. V 62. minutě už hosté prohrávali o 2 branky a mohla za to opět standardní situace - hned pětice obránců nechala hlavičkovat jediného hráče domácích, který v pádu vrátil před branku, kde se Frič nemýlil. 2:0. Tato branka jako by trochu probudila hostující celek, který se začal tlačit dopředu. Kloudné nebezpečí z toho ale dlouho nebylo - až v 76. minutě se hosté vrátili do zápasu po nevinně vyhlížejícím přímém kopu Hovorky z velké dálky. U této střely neměl čisté svědomí domácí brankář Lorenc. Po snižující brance tlak Obříství gradoval, k vyrovnání to ale nevedlo. Nejblíže byli hosté při další standardní situaci, ale brankář Lorenc si napravil reputaci, když dorážku vytáhl na břevno. V utkání, kde rozhodovaly standardky tak těsně zvítězily domácí Všestudy.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Hrálo se ve svižném tempu a výhra zaslouženě zůstala doma. Bylo to tvrdě hrané utkání. Za nás byl nejlepším hráčem Miloslav Švancara - levý záložník, který měl dnes levou stranu jen pro sebe. Příští neděli ještě chceme něco uhrát ve Mšene a pokud se to podaří, myslím, že na nováčka dobrý!

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: I přes naší nepřesnou hru jsme měli během zápasu více šancí. Domácí hráli lépe a bylo vidět, že chtějí více vyhrát než my. A jelikož dali 2 branky a my pouze jednu, tak vyhráli. Je štěstí, že zbývá již pouze jeden zápas, protože náš kádr je velice úzký a hodně kluků dohrává s menšími či většími zraněními. Náš cíl bylo získat za podzim 15 bodů, a to se nám podařilo.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - K. Závacký [-] , M. Bulva [-] (65. J. Baumruckr [-] ) , P. Koudelka [-] - M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] , M. Růně [-] , F. Janíček [-] , M. Švancara [-] - J. Frič [-] (89. A. Pokorný [-] ) - R. Samek [-]

TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - J. Hašourek [-] , S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] , P. Beran [-] (36. V. Svatoň [-] ) , M. Vrábel [-] - J. Šulc [-] (77. R. Novák [-] ) , L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , P. Litera [-] - J. Hovorka [-]

ŽK: 38. M. Švancara - 20. J. Hovorka , 40. S. Chvátal , 60. M. Vrábel , 78. L. Tichota , 86. J. Hašourek .
Místo: Všestudy. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - HAMPL Miroslav, KOZLÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.