0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice přezimují na prvním místě tabulky!


Branky


1

Bleskovým úvodem rozhodli o svém dalším vítězství hráči Tišic. Zajímavostí zápasu je, že v průběhu druhé půle neproměnili hned tři pokutové kopy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé rozkoukávání stálo Obříství draho

Úderná útočná dvojice Prejzek - Toman se sice v dresu hostů tentokrát nesešla, i tak ale Tišice disponují velikou silou - a potvrdili to hned v první minutě zápasu. Ještě než se diváci stačili usadit na svých místech, natáhl ke střele Lauda, dorážku si našel Prejzek a bylo to 0:1. Bleskový nástup Tišic nepolevil a ve 4. minutě bylo prakticky rozhodnuto. To se k míči dostal na hranici vápna Dokoupil a utaženou placírkou zvýšil na 0:2. Další branka byla na spadnutí při hlavičce Nováka nebo Prejzka, kdy cestě míče do sítě zabránil obránce. Ve 24. minutě rozvlnila síť střela Vostřela, vzrušení ale nebylo na místě, jelikož se jednalo jen o síť boční. Domácí obrana i nadále nestíhala zachytávat útočné kombinace Tišic, což vyústilo ve 34. minutě v další gól. Novák vysunul středem Prejzka, ten se obtočil kolem obránce a naservíroval tutovku Dokoupilovi, který nabídnutou šancí nepohrdl. Ještě před poločasem si musel další těžký zákrok připsat Novák, který vychytal šanci Vítovce.

 

Tři neproměněné penalty Tišic!

Ve druhém poločae se hra Obříství přeci jen zlepšila a i domácí se dostávali na dostřel branky soupeře. První jejich šance v zápase tak přišla až v 57. minutě, kdy Hádek vychytal Hovorku. V 66. minutě začalo těžko uvěřitelné penaltové trápení Tišic – po faulu na Laudu se sám faulovaný ujal exekuce. Gólman však jeho střelu vyrazil. V 72. minutě po průniku a zpětné přihrávce od Prejzka orazítkoval tyč střídající Štráchal. V 75. minutě po stažení Dokoupila kopaly Tišice druhou penaltu, ke které se postavil gólman Hádek a opět nechal vyniknout svého brankářského kolegu. O tři minuty později ale své zaváhání napravil na druhém konci hřiště, když skvěle zasáhl proti střele Hovorky. Na druhé straně se zaskvěl brankář Novák proti střele Hadraby. V 83. minutě se do brejku utrhl Štráchal, obešel i brankáře a jeho střele do branky zabránil Beran rukou. Následovalo vyloučení a třetí penalta - 3:0 pro Nováka, na kterého si tentokrát nepřišel Štráchal. V poslední minutě uzavřel skvělé představení domácí gólman zákrokem proti střele Laudy. Ani mnoho zákroků domácího brankáře ale na skvěle hrající Tišice nestačilo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Začátek jsme absolutně nezachytili a ve 4. minutě to bylo 2:0. Po takto nevydařeném začátku jsme se přeci jen trochu probudili a kluci se snažili hrát podle pokynů a svých možností. Bohužel zatím nemáme tým, který by mohl takovému družstvu konkurovat. Tišice byly pohyblivější, rychlejší a dobře kombinovaly. Tím si vytvářely po celý zápas šance a naší brance hrozilo stále nebezpečí. Kluky musím ale pochválit, a to hlavně za druhý poločas. Hru jsme celkem vyrovnali, vytvořili si i nějaké příležitosti a nedostali již žádnou branku. Velkou zásluhu na tom má hlavně náš brankář Radek Novák, který soupeři chytil ve druhém poločasu 3 penalty a stal se tak rozhodně hráčem zápasu. Tišice u nás vyhrály zcela zaslouženě a byly nejlepším týmem, se kterým jsme na podzim hráli. Klukům patří dík, že jsme důstojně zakončili podzim i přes mnoho zranění, se kterými dohrávali.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Chtěl bych kluky pochválit za výkon a bojovnost. I přes těžký terén jsme sehráli partii podle našich představ. Dali jsme zkraje dva pěkné góly a měli zápas pod kontrolou. Tři neproměněné penalty, to je věc na zamyšlenou. Chtěl bych poděkovat klukům za celou podzimní část, se kterou jsem já osobně maximálně spokojený, a fanouškům Ultras, kteří i přes nepřízeň počasí dorazili v hojném počtu a vytvořili fotbalové prostředí



Sestavy


TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - L. Veltruský [-] (54. R. Šiler [-] ) , J. Hašourek [-] , S. Chvátal [-] , P. Beran [-] , M. Vrábel [-] - P. Herynk [-] , L. Tichota [-] , J. Šulc [-] , P. Litera [-] (46. L. Tichota [-] ) - J. Hovorka [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Štěpán [-] , T. Brzoň [-] (34. J. Štráchal [-] ) , M. Vítovec [-] (85. L. Pochman [-] ) , M. Brodský [-] - J. Dokoupil [-] , P. Lauda [-] , M. Novák [-] , M. Vostřel [-] (46. P. Driml [-] ) - T. Prejzek [-] - L. Kasal [-] (66. D. Hadraba [-] )

ŽK: 27. L. Tichota - 27. P. Lauda . ČK: 84. P. Beran .
Místo: Obříství. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - SLAVKOVSKÝ Marian, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 11. 2015 19:35
Zdravim. Misto druhého Brzoňe tam má být M. Novák. A Driml nastoupil za Brzoňe.