2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty v závěru výhru Mšena nezvrátily


Branky


0

Souboj dvou celků, které šly do utkání se shodným bodovým ziskem, zvládl lépe ten domácí. Fotbalisté Mšena tak budou mít rozlučku s podzimní sezonou zřejmě veselejší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mšeno si s větrem v zádech ví rady

S cílem potvrdit dosud bezvadnou nováčkovskou sezonu i v posledním podzimním kole jeli na dlouhý výlet do Mšena hráči (i početná fanouškovská skupina) Všestud. Domácí ani nadále nemohli počítat se zraněnými Romanem Kolumpkem a s distancovaným Vaňkem. Počet Kolumpků v sestavě tím ale nijak neutrpěl, jelikož příležitost dostal nejmladší Ondřej. Lepším týmem byli v úvodní pasáži hry domácí, kteří k získání tlaku využívali i silného větru v zádech. K získání vedení jim stačily pouze 4 minuty, než si na centr Valenty krásně naběhl na zadní tyč Stejskal a rozvlnil síť. 1:0. I nadále se hrálo spíše na obranné polovině Všestud, domácí hráči si ale s finální fází nedokázali příliš poradit. Hosté pak hrozili spíše ze střední vzdálenosti. Se střelami si ale Hnízdil bezpečně poradil, a tak šli domácí do dvougólového trháku. Ve 28. minutě se k odraženému míči dostal Šledr a trefil se krásně. 2:0. Do poločasu mohli hosté vykřesat naději, ale proti úniku jednoho z útočníků výborně zasáhl Hnízdil.

 

 

 

 

 

Mocný finiš Všestud nestačí

V úvodu poločasu jako by Všestudům ještě chvíli trvalo, než si uvědomili, že je výhoda větru tentokrát na jejich straně. První šance si tak vytvořili opět domácí, ale neuspěli. Postupem času ale tlak hostů sílil a domácí se dostávali do hluboké defenzivy. Nedařilo se jim ani uklidnit hru a podržet míč, a tak byli potrestáni brankou. V 66. minutě vstřelil kontaktní gól Koudelka. 2:1. V závěru pak mohli hosté z pokračujícího tlaku vyrovnat, ale další 2 obrovské příležitosti jim chytil Hnízdil, a tak vítězství zůstalo doma. Konec utkání se nesl v nervózním duchu, když byl po brutálním faulu vyloučen hostující hráč Švancara, kterého pod sprchy vzápětí doprovodil Guttenberg ml., který vyloučenému hráči hostů oplatil strčení a musel se také poroučet ze hřiště.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Utkání hodně ovlivnil silný vítr, který v první půli pomohl nám a ve druhé půli hostům. Hosté by si za svou snahu ve druhé půli asi bod zasloužili, ale své šance nevyužili, a tak 3 body zůstaly díky Hnízdilovi doma.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] (80. Q. Truong [-] ) , T. Chmelík [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , D. Kolumpek [-] , M. Stejskal [-] , O. Kolumpek [-] (71. M. Demen [-] ) , J. Tyle [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - P. Koudelka [-] , M. Bulva [-] (46. J. Baumruckr [-] ) - M. Švancara [-] , F. Janíček [-] , A. Loškoski [-] , M. Hakl [-] , M. Růně [-] - J. Frič [-] - R. Samek [-] , Š. Reľovský [-]

Místo: Mělník. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - HAMPL Miroslav, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.