Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí zápas, třetí výhra Hořovic


Branky


0

Vzhledem k okolnostem se rezerva Hořovic potřetí za sebou představila doma a i když zápas měl nečekaný úvod, nakonec z toho byl jednoznačný výsledek pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu vyšel hostům

Zápas měl trochu nečekaný úvod. Již ve třetí minutě hosté využili nepřesné rozehrávky domácích a duo Volráb Štochl se řítilo na jediného bránícího hráče,přesnou přihrávku Volrába dokázal Štochl přetavit ve vedoucí branku-0:1. Domácí hráli stále trpělivě a dočkali se po půl hodině hry, když vyrovnal Šíma-1:1. O tři minuty později se v závaru před brankou nejlépe zorientoval domácí stoper Kuška a překlopil skóre na domácí stranu-2:1. Za dalších šest minut vyvezl druhý stoper domácích Trnka balón z vlastní poloviny, rázem se ocitl na vápně a otřepané pravidlo, když nevíš co s balón, tak vystřel, platilo dvojnásob-3:1.Hosté zbraně nesložili, ale dokázali vyprodukovat jen pár střel, které domácí nemohli ohrozit.Tímto výsledkem skončil první poločas.

Domácí v klidu přidali ještě tři branky

V druhé půli se projevila lepší fyzická připravenost domácích. Kontrolovali hru a vytvářeli si postupně další šance. Po hodině hry dal svoji druhou branku v zápase Štěpán Šíma-4:1. Ten samý hráč zkompletoval v 69.minutě hattrick-5:1. Šíma byl i nadále při chuti a o minutu později přidal svoji čtvrtou branku v zápase a určil tak konečné skóre na-6:1. Druhý poločas se nesl jasně v režii domácího týmu, hosté v podstatě jen čekali na vysvobození v podobě závěrečného hvihdu hlavního rozhodčího Špicla. Rezerva Hořovic si tak připsala třetí výhru ve třetím zápase a jako jediná zůstává stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice B
Tomáš Mach: Důležité pro nás bylo, že ačkoliv jsme inkasovali jako první, tak kluci zachovali klidnou hlavu a trpělivě si šli za vyrovnávací brankou. Pak jsme zápas převzali my a v podstatě až do konce jsme ho kontrovali.

TJ Drozdov
Michal Dlouhý: Jeli jsme do Hořovic s tím, že budeme chtít hrát spíše defenzivěji a spoléhat na brejky, což se nám ze začátku i celkem dařilo. Pak se projevila síla Hořovic a už se to vezlo.



Sestavy


SK Hořovice B
A. Brambora [-] - V. Koten [-] , M. Kuška [-] (46. M. Herman [-] ) , Š. Šíma [-] , P. Buben [-] (6. N. Wacker [-] ) , M. Kyncl [-] (60. O. Bělohlávek [-] ) , R. Vokůrka [-] , J. Fatka [-] , V. Mencl [-] , D. Trnka [-] , P. Novák [-]

TJ Drozdov
V. Krafek [-] (46. P. Riska [-] ) - O. Otradovec [-] , M. Voráček [-] , F. Kovařík [-] , A. Vodička [-] , M. Spurný [-] (28. P. Sládek [-] ) , J. Zelenka [-] (70. M. Vávra [-] ) , V. Štochl [-] , V. Vodička [-] , J. Štajner [-] , J. Volráb [-]

ŽK: 39. D. Trnka - 57. F. Kovařík .
Místo: Hořovice. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.