Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nižbor se odvezl bod z Drozdova


Branky


4

Drozdov přivítal v prvním domácím zápase Nižbor, který si v minulém kole vcelku lehce poradil s Tetínem, domácí naopak padli v Žebráku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Drozdovu se vrátila do branky jeho jednička Krafek, který měl plno práce už od začátku utkání. Zlikvidoval nejprve šance Matějky i Ježka, ale zhruba po čtvrt hodině už inkasoval. To celým pokutovým územím proskákal centr až k zadní tyči a Filip Matějka otevřel skóre -0:1. Na domácích bylo vidět, že chtějí, ale chyběla jim přesnost. Hostující gólman Kubík tak vcelku poklidně držel čisté konto a do kabin se šlo za jednobrankového vedení hostujícího celku. 

Mocný finiš domácích

Do druhé půle domácí vystřídali a na hřišti se objevil Otradovec, který je ofenzivním tahounem Drozdova a tak domácí na něho hodně spoléhali. Uhodilo ale na druhé straně, když se jako přes kopírák znovu trefil Filip Matějka a pět minut po začátku druhého poločasu přidal druhou branku hostí -0:2.  Domácí se hnali dopředu, ale tak jako v Žebráku, tak i proti Nižboru dopláceli na nepřesnou koncovku. Hosté hráli tak jak potřebovali a v klidu drželi dvoubrankové vedení. To se jim ale nakonec vymstilo. Deset minut před koncem si na centr naskočil nejlepší hráč domácích Voráček a hlavou snížil-1:2. Do domácích řad to nalilo novou krev a nakonec se dočkali. Těsně před koncem hosté neodvrátili rohový kop a po odrazech míč dopravil nadvakrát za Kubíka Otradovec-2:2. Hostující gólman neunesl tíhu okamžiku,mylně se domníval,že se jednalo o ofsajd,ale vysloužil si za svou kritiku jen žlutou kartu. To bohužel nebylo z jeho strany všechno a tak následovala z rukou hlavního rozhodčího Bartoše druhá žlutá karta a následně červená. To nakonec byla tečka za utkáním.



Ohlasy k zápasu


TJ Drozdov
Michal Dlouhý: Podali jsme lepší výkon než minulý týden v Žebráku, ale chtěli jsme vyhrát, protože máme těžký kos,ale nakonec asi bod dobrý.

SK Nižbor
Richard Matějka: Po dvou kolech jsme chtěli mít na kontě minimálně čtyři body, což máme, ale vzhledem k průběhu jsem z bodu zklamaný. Měli jsme na to tady vyhrát



Sestavy


TJ Drozdov
V. Krafek [-] - M. Voráček [-] , F. Kovařík [-] , A. Vodička [-] (46. O. Otradovec [-] ) , M. Spurný [-] , J. Zelenka [-] (87. A. Volráb [-] ) , V. Štochl [-] (79. P. Riska [-] ) , V. Vodička [-] , Š. Palek [-] , T. Fíkar [-] , J. Volráb [-] (53. J. Štajner [-] )

SK Nižbor
J. Kubík [-] - O. Bína [-] - D. Ježek [-] , T. Jiras [-] , D. Kučera [-] , P. Zavadil [-] (67. M. Berka [-] ) , M. Němeček [-] , J. Šimáček [-] , F. Matějka [-] (81. M. Chovančík [-] ) , J. Říha [-] , R. Hlaváček [-]

ŽK: 41. A. Vodička - 50. J. Šimáček , 58. P. Zavadil , 63. R. Matějka , 90. J. Kubík . ČK: 90. J. Kubík .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Juppa

Expert: Patrik Buben
Tip experta: výhra domácích

Určitě to přeju Drozdovu, tip na výsledek je 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích