Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovická rezerva si otevřela střelnici


Branky


3

V loňském ročníku se oba týmy zařadili hned za sebe, když získali stejný počet bodů a dokonce vstřelili i stejný počet branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdíl byl enormní

Při pohledu na sestavy obou mužstev bylo patrné, že nás čekal souboj dravého mládí se zkušenými borci. Vždyť věkový rozdíl obou sestav činil 167 let. A kdo bude na hřišti hrát prim se ukazovalo už od začátku. Prakticky jen deset minut vzdorovala obrana hostí než se poprvé trefila rezerva Hořovic. Vše odstartoval jeden ze tři třígolových borců dnešního dne Patrik Buben. Hosté byli nemohoucní, nedokázali prakticky vůbec zachytit nástup domácích. Za čtvrt hodiny přidali domácí druhou branku Bašíkem a hned o minutu později svou druhou brankou v zápase zvýšil Buben už na rozdíl třech branek. Za další tři minuty se ukázal další třígolový hráč Ondřej Bělohlávek.Nejprve proměnil pokutový kop a chvíli před koncem prvního poločasu svítilo díky němu na ukazateli skóre už 5:0. 

Domácí ještě přidali

Kdo by,zejména v hostujícím táboře, čekal jiný průběh hry po změně stran, ten se šeredně spletl. V 52. minutě dovršil první z hořovických hráčů Patrik Buben hattrick. Do hry se dostávali postupně další hráči z hořovické líhně a prokazovali, že s mládeží se v Hořovicích pracuje velmi dobře. Půl hodiny před koncem zápasu se ukázal poslední třígolový hráč Marek Kyncl. Za dalších šest minut dovršil hattrick druhý hráč domácích Ondřej Bělohlávek. Během třech minut od 74.minuty do 77.minuty přidali domácí ještě další tři branky. Postupně se trefili Radek Vokůrka a dvěma góly za sebou dovršil třetí hráč hattrick Marek Kyncl. Domácí neproměnili ještě mnoho vyložených šancí,skóre tak mohlo vypadat ještě hůř. 

Informace čerpány z webu cechie-fotbal.cz 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice B
Tomáš Mach: Naší velkou výhodou bylo, že jsme mohli omladit mužstvo. Zapracovali jsme do týmu hráče, kteří pravidelně trénují s naším prvním mužstvem a bylo to znát. Hlavně jsme si dali pozor na jejich klíčové hráče, kluci je dokázali skvěle ubránit a nedovolili jim prakticky nic.

TJ Čechie Nový Jáchymov
Martin Pelc: Co k tomu dodat? Od začátku jsme tahali za kratší konec a nakonec můžeme být rádi, že jsme jich nedostali ještě víc.



Sestavy


SK Hořovice B
A. Brambora [-] - O. Bělohlávek [-] (75. D. Růžička [-] ) , P. Bašík [-] (72. J. Král [-] ) , Š. Šíma [-] , P. Buben [-] (52. M. Záluský [-] ) , M. Kyncl [-] , R. Vokůrka [-] , J. Fatka [-] (72. T. Kos [-] ) , V. Mencl [-] , D. Trnka [-] , P. Novák [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - J. Morstein [-] , T. Frydrych [-] , T. Cihelka [-] , M. Krákora [-] , K. Pecha [-] , R. Vávra [-] (46. M. Vlček [-] ) , M. Suchý [-] , L. Patera [-] , L. Spurný [-] (65. J. Krob [-] ) , O. Pavlišta [-] (46. M. Stárek [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - VODIČKA Ladislav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Jáchymov bývá hodně nevyzpytatelný, klidně můžou Hořovice překvapit, ale spíš se přikláním k tomu, že body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích