T. Kalay 25.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B si přivezla z Jaroměřic výhru


Branky


25. T. Kalay - 12. J. Eliáš , 68. J. Eliáš , 88. J. Dohnal , 90. J. Dohnal
11

Fotbalisté Jaroměřic si připsali proti Náměšťi B další prohru, ale tentokrát více vzdorovali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Jaroměřice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Náměstě B. Jaroměřice v minulém kole i na devátý pokus neuspěl a po prohře v Nových Syrovicích 0:5 mají nadále na svém kontě nula bodů. Také Náměšť B neprožívá úspěšné období a po třech prohrách v řadě mají na svém kontě pouhých pět bodů. Přesto jim patří dvanáctá příčka před Chlístovem a samozřejmě posledními Jaroměřicemi. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Jako první se dostali podle předpokladů do vedení hosté zásluhou Jiřího Eliáše - 0:1. Ten kdo čekal, že se domácí sesypají tak se mýlil. Ve 25.minutě minutě se trefil Tomáš Kalay a bylo to 1:1. Tento stav vydržel do konce prvního poločasu. Jaroměřice tak poprvé alespoň v jednom poločase získali bod. 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se domácí dlouho drželi na nerozhodném stavu, ale to vydrželo nakonec do 68. minuty, kdy se podruhé v zápase trefil Jiří Eliáš - 1:2. Stále však nebylo nic ztraceno a až skoro do samého konce domácí doufali třeba ve vyrovnání. V závěru ale vznikaly v domácí obraně okénka, čehož využil v 88.a 90. minutě Jiří Dohnal ke konečnému skóre 1:4.



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Do Jaroměřic jsme odjížděli v hodně kombinované sestavě doplněni o čtyři kluky z dorostu a navíc bez gólmana. Do brány se postavil hráč, který nebyl pomale dva roky na hřišti. Zaplať pánbůh jsme utkání zvládli a konečně vyhráli.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - P. Hadraba [-] , T. Diviš [-] , D. Částek [-] , J. Stejskal [-] (66. P. Škorpík [-] ) , T. Přibyl [-] , T. Kalay [-] (30. K. Vybíral [-] ) , Z. Nykrmajer [-] , R. Nechvátal [-] , R. John [-] , T. Hambálek [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
P. Blažek [-] - J. Pospíšil [-] (78. M. Křivánek [-] ) , T. Jabůrek [-] (83. J. Dohnal [-] ) , V. Kopuletý [-] , M. Veselý [-] , V. Chlanda [-] (62. A. Drtílek [-] ) , F. Tomek [-] , M. Matoušek [-] (78. T. Laga [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , O. Horký [-] (62. Š. Matoušek [-] )

ŽK: 82. T. Hambálek , 82. R. Nechvátal , 85. T. Diviš - 39. M. Matoušek .
Hráči zápasu: P. Blažek .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: KŘEN Filip - SVOBODA Vladimír, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Oběma mužstvům se nedaří. Jaroměřice prostě někdy zvítězit musí a věřím, že se s přijatelným soupeřem z Náměště chytnou. Jaroměřice oslaví první vítězství v sezóně a branky vstřelí hrotovičtí kluci Hadraba s Divišem.

Tip: výhra hostů