Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd porazil doma jasně Myslibořice


15

Fotbalisté Horního Újezdu si připsali proti Myslibořicím drtivou výhru 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělil v první půli bůra

V sedmém kole přivítali hráči H. Újezdu tým Myslibořic. Soupeře, který měl prověřit domácí tým, a zda nedojde k prolomení neporazitelnosti. Nakonec za celkem slušného počasí hráči hostů začali velice aktivně, ale hned ve druhé minutě po chybě hostů trestal jejich zaváhání Š. Čermák. Domácí šli do vedení 1:0. Hosté byli zaskočeni, ale na jejich hře se to neprojevilo. Byli víc nebezpeční a měli gólové šance, které však nedokázali využít. U domácích zazněla i nastřelená tyč.  Domácí však měli jednu přednost a to takovou, že v zakončení byli velice produktivní. V sedmnácté minutě zvyšoval na 2:0 pro domácí Jan Homolka, tomuto navýšení předcházel zámek domácích. Pro hosty bylo ještě hůř ve dvacáté třetí minutě, kdy na 3:0 navyšoval skóre M. Zvěřina. Čtvrtý gól o dvě minuty přidal domácí kanonýr Š. Čermák, ve dvacáté páté tak byl stav 4:0. Poté ve dvacáté osmé minutě svitla hostům naděje na zkorigování, ale pokutový kop bravurně zneškodnil, opět vynikající, domácí gólman P. Hradecký. No, a na samý závěr před poločasovým odchodem do šaten dal na 5:0 nádherným obloukem z poloviny hřiště vynikající domácí střelec Miroslav Řezáč. Domácí se tak dočkali o půli nečekaného potlesku domácích příznivců.

               

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Zdálo by se, že druhý poločas bude pro domácí již jen potvrzením výsledku a formalitou. Hosté se však nevzdávali. Ale opět to byli domácí, kteří v úvodních sedmi minutách měli dvě stoprocentní šance, které bohužel neproměnili. Hosté opět, i v tomto poločase, rozezvučeli tyč domácí brány. Hosté si drželi svoje dobré tempo a vysoké procento držení míče. K čestnému úspěchu jim však pomohla chyba domácích v šedesáté první minutě, kdy se trefil za hosty F. Hvězda. Domácím se nakonec také podařilo ještě skórovat a to v osmdesáté osmé minutě opět Š. Čermákem, který si zkompletoval hattrick. Domácí tak udělali poslední radost domácím fanouškům a tým Myslibořic udolali v poměru 6:1.                      

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Pro nás to byl částečně zápas pravdy. Jak na tom skutečně jsme. Byl to přeci jen tým, který se minulou sezonu dlouho dobu vedl soutěž a usiloval o celkové vítězství v OP. Měli jsme trochu problém s marodkou, ale nakonec i se třinácti hráči jsme dokázali zvítězit. Soupeř hrál velice dobře, měl i vysoké procento držení míče, ale my jsme prokázali opět vysokou produktivitu v zakončení. To byl ten nejhlavnější rozdíl u obou mužstev. Proto tak vysoká výhra. Jsem rád, že jsme mohli soupeři oplatit naše minulé porážky. Přeji všem zdraví a hodně úspěchů.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Ohlas: Trápí nás zranění už několika důležitých hráčů, měly jsme problém vůbec složit základní jedenáctku, někteří hráči hrají přes bolest a zbytek sedí polozraněných na lavičce nebo za zábradlím. I tak bych neřekl, že nás domácí vedoucí tým soutěže nějak přehrál, ale jejich produktivita v zakončení byla hodně přesvědčivá, proměnili skoro všechno, do čeho kopli, včetně krásného gólu z poloviny hřiště.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Ošmera [-] , M. Řezáč [-] (46. T. Hrbáček [-] ) , M. Čermák [-] , A. Bartes [-] , J. Homolka [-] , T. Vávra [-] , Š. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , O. Uličný [-] , J. Pivoňka [-] (75. M. Řezáč [-] )

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - D. Kunčík [-] (77. P. Vejvoda [-] ) , L. Macháček [-] (75. T. Kratochvíl [-] ) , S. Marek [-] , M. Ludvík [-] - P. Pachr [-] , J. Horák [-] , P. Furiš [-] (46. M. Vala [-] ) , L. Macháček [-] - F. Hvězda [-] , L. Svoboda [-]

ŽK: 58. T. Vávra .
Hráči zápasu: Š. Čermák - F. Hvězda .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Horní Újezd překvapuje úplně všechny a je leaderem tabulky. Myslibořice na začátku sezóny poztráceli několik bodů, ale už se rozjeli. V tomto utkání věřím hostům z Myslibořic, že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích