1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice si z Ústrašína přiváží výhru 4:1


Branky


11

Ve 4. kole Poutník ligy Ústrašín na své půdě hostil Jiřice. Domácí vstoupili do hry s jednobodovým náskokem. Zápas již od začátku ovládli hosté, ti už v poločase vedli 3:0. Domácím se podařilo prosadit pouze jednou. Hostující mužstvo si tak z ústrašínské půdy odváží tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřice si v první půli vytvořily třígólový náskok

Od začátku byly aktivnější Jiřice, již v úvodu měly tři tutové šance, z toho jednu nastřelenou tyč. Domácí dělali chyby v obraně a to byla příležitost pro hosty. Ve 12. minutě po ztrátě domácích se míče ujal Dvořák, který obkličkoval ústrašínskou obranu a z velkého vápna se svou střelou na zadní tyč prosadil. O další branku se po skvělém úniku od středového kruhu postaral Sadský ve 28. minutě. Těsně před poločasovou pauzou se po třetí trefili hosté. Rohový kop Dvořáka dorazil hlavou v malém vápně Vincenc Jakub. Do šaten se odcházelo za stavu 3:0 pro Jiřice.

Ústrašín výsledek pouze snížil jedním gólem

Ve druhé půli byla aktivita viděna na obou polovinách hřiště. Ústrašín se v prvním poločase neprosadil vůbec. V 63. minutě se však do branky trefil Kubík, který alespoň jedním gólem snížil výsledek na 1:3. Těsně před koncem zápasu výhru stvrdil Jirků, jenž dorazil centr do prázdné brány. Hosté si tak odvážejí z ústrašínského hřiště tři body. V příštím kole se Jiřice utkají na domácím hřišti s Horní Cerekví a Ústrašín si zahraje v Žirovnici s domácím B-týmem.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Šmíd [-] (79. A. Baziuk [-] ) , J. Kubík [-] , P. Mareš [-] , T. Jírů [-] , D. Macháček [-] (62. O. Hisem [-] ) , J. Morava [-] , P. Nápravník [-] , M. Šoula [-] , M. Rod [-] , D. Bílý [-]

SK Jiřice
R. Romanovský [-] - D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] (68. V. Křepinský [-] ) , M. Jirků [-] , J. Dvořák [-] , M. Sadský [-] , F. Krpálek [-] , R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] , M. Jelínek [-] , P. Novák [-] (82. J. Řezáč [-] )

ŽK: 86. P. Nápravník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURZA Milan - NEVŠÍMAL Viktor (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Jiří Švec
Tip experta: remíza

Oběma týmům se tuhle sezónu moc nedaří, bude to vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Oba týmy prožívají nepovedený start do sezóny. Body se podle mého budou dělit.

Tip: výhra domácích