L. Hadač 22. (vl.)
1:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nadělila Tatranu nepopulárního bůra


Branky


22. L. Hadač (vl.) - 24. R. Měkuta , 47. O. Joza , 55. O. Joza , 64. L. Dedera , 71. J. Ira
9

Ve 2.kole letošního ročníku Poutník ligy hostil Tatran rezervní tým Kamenici nad Lipou. Domácí měli co napravovat, v minulém kole si odvezli debakl 8:1 z Horní Cerekve. Kamenické béčko v minulém kole zvítězilo 5:1 v derby rezerv proti Žirovnici. Tatran dnes oproti minulému kolu nastoupil i se svými oporami kanonýrem Obrancem a brankářem Brázdou, ani to však nepomohlo Tatranu k vítězství, byť rozdíl mohl být daleko větší nebýt výborného Jana Brázdy v brance Tatranu. Kamenice byla jasně lepším celkem a v druhé půli zlomila odpor domácího celku 4 trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla vyrovnaný výsledek

Už od začátku utkání byli více aktivní hosté z Kamenice, první velkou možnost si ale vypracovali domácí. Kanonýr Obranec se řítil zcela sám na Mifku v brance Kamenice, ovšem brankář hostů dokázal parádním zákrokem podržet svůj tým. Kamenice potom prověřila pozornost Brázdy v brance Tatranu, brankář domácích byl ale pozorný. Pokusy Jozy a Měkuty skončili v rukavicích domácího brankáře. Do vedení šel překvapivě v úvodu zápasu domácí Tatran. Přímý kop z půle hřiště si srazil do vlastní sítě Hadač. Vyrovnání na sebe ale nenechalo dlouho čekat. Měkuta z hranice velkého vápna nádherně umístěnou střelou k tyči srovnal stav utkání, brankář domácích měl zcela zakrytý výhled a byl bez šance. Kamenický nápor pokračoval, Ira se prodral do vápna domácích, Tatran ale v tuto chvíli podržel Brázda. Do kabin se šlo za smírného stavu 1:1.

Kamenice svou výhru v druhém poločase stvrdila třemi góly

Do druhé půle vletěla Kamenice jako uragán. Nikým nehlídaný Joza z bezprostřední blízkosti překonal brankáře domácích a poslal Kamenici do vedení. Další branku obstaral tentýž hráč- Ondřej Joza a Kamenice vedla během 10 minut o dvě branky a zcela kontrolovala utkání. Radim Měkuta potom pláchl obráncům Tatranu, ovšem Brázda podržel svůj tým. Kamenice byla všude a měla více ze hry a jen a jen zákroky Jana Brázdy zabránili hostům ve zvyšování náskoku. Brankář domácích si poradil i s únikem Jozy a zmenšením střeleckého úhlu znemožnil hostujícímu útočníkovi vstřelení branky. Pak si ale i jinak dnes bezchybný brankář domácího celku vybral slabší chvilku, když si střelu Lukáše Dedery srazil do vlastní sítě. Nepopulárního bůra nadělil Tatranu nikým nehlídaný Jan Ira, který už jen usměrnil míč do odkryté branky domácích. Tatran v druhé půli zcela odpadl a jen díky svému brankáři Brázdovi hosté nevyhráli v Červené Řečici vyšším rozdílem. Kamenice předvedla pěkný fotbal plný kombinace a tvořivosti a zcela poprávu si z Červené Řečice odvezla 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Jsem rád, že jsme se zvládli po nešťastné vlastní brance rychle vyrovnat. V zápase jsme byli lepším týmem prakticky oba poločasy. Soupeř ale v první půli dobře bránil a nebylo jednoduché se prosadit. Rychlá branka na začátku druhého poločasu nám pomohla a nasměrovala nás ke třem bodům. Nyní nás čeká kvalitní soupeř ze Speřic. My musíme podat další zodpovědný výkon, abychom uspěli



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - T. Dohnal [-] (71. A. Sabriev [-] ) - T. Obranec [-] (73. S. Sabriev [-] ) , V. Pulda [-] , O. Plachý [-] , J. Duchan [-] , J. Markvart [-] , D. Krajhanzl [-] , D. Roubal [-] , O. Kubíček [-] (71. T. Novák [-] ) , J. Dýnek [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - L. Hadač [-] , O. Šuranský [-] , J. Houser [-] , J. Pfaur [-] - P. Macháček [-] (46. D. Peterka [-] ) , L. Dedera [-] (72. P. Klusáček [-] ) , O. Vacovský [-] , J. Ira [-] (74. M. Vitků [-] ) - O. Joza [-] , R. Měkuta [-] -

Hráči zápasu: O. Joza .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - GAUPMANN Vít (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tu dost záleží v jakém složení nastoupí domácí. Pokud bude k dispozici domácí hvězda Obranec a gólman Brázda tak body zůstanou na hřišti Tatranu.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích