1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Sokol Daleké Dušníky si přijel pro tři body na Prahu-západ


Branky


0

Sokol Daleké Dušníky byl po loňském podzimu na sestupových příčkách, ale jaro tomuto klubu zejména po získání potřebných posil vyšlo dokonale a v posledním kole dokonce Daleké Dušníky už vyhrály i na trávníku postupujících SK Hostomic. Naopak FK Dobříč se dostal do krajské soutěže až ze třetího místa okresu Praha-západ. Přesto tento domácí celek zmobilizoval všechny své síly a začal se zodpovědně připravovat na novou sezónu ve vyšší soutěži. I přes velkou snahu domácího týmu se ale na trávníku v prvním kole prosadila velká fotbalová zkušenost a po zásluze vyhráli hosté ze Sokola daleké Dušníky, kteří jsou pasováni dokonce na postup ze své skupiny. Vítězství hostů se rodilo poměrně jednoduše, ačkoliv domácí hráči vynikali bojovností, ale na vyspělejšího soupeře nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FK Dobříč přesto zaslouží velký obdiv, že se v zápase držela minimálně třicet minut v dobré fyzické a herní kondinci. Navíc se FK Dobříč radovala v 53. minutě z hostoricky první branky v krajské soutěži, který vsítil Lukáš Jelínek.

Dobrá domácí půlhodinka

První půlhodinu domácí nováček bojoval a rozhodně se nedá říci, že by si nevypracoval šance. Ale střely Petra Hamouze, Jakuba Svateka i Romana Šitticha s přehledem kryl hostující brankář Tomáš Krása. Ale v 31. minutě Zdeněk Houdek po souhře útočné řady Sokola daleké Dušníky poslal hosty do vedení a deset minut na to vyrazil po pravé straně Ondřej Žáček a zvýšil na 0:2 pro hosty. Přesto šli domácí do kabin i s bojovým výkřikem a chtěli favorizované hosty překvapit.

Pokus o překvapení netrval ani minutu

Jestli chtěli domácí zaskočit velkého favorita soutěže, nevydrželo jim to ani minutu. Jelikož hned v úvodní minutě zápasu bratr hostujícího brankáře Pavel Krása prakticky z první velké šance zvýšil na 0:3 a bylo jasné, že tři body získá hostující celek, favorizovaný celek krajské soutěže. Přesto se v 53. minutě se domácí FK Dobříč radoval z první branky domácích v krajské soutěži a pravdou je, že trefa Lukáše jelínka byla opravdu ukázková. V 76. minutě ale přeci jen se podruhé trefil Zdeněk Houdek a hosté zaslouženě vyhráli 1:4, což znamená tři body pro hostující celek.



Ohlasy k zápasu


FK Dobříč
Caizl Pavel, domácí trenér: "Kluci bojovali, to se jim nedá upřít, ale hráli jsme z celkem, který bude hrát v horních patrech tabulky. Prostě nás herně přehrál."

TJ Sokol Daleké Dušníky
Zoubek Miroslav, hostující kouč: "Do Dobříče jsme si jeli pro tři body, jelikož chceme hrát na špici tabulky. Loni jsme se v soutěži zabydleli , a tak letos už máme kvalitní kádr, který má na vyhrávat i na hřištích soupeřů. Tři body jsme si odvezli právem."



Sestavy


FK Dobříč
L. Podaný [-] - P. Hamouz [-] , R. Šittich [-] (59. T. Kloubek [-] ) , L. Jelínek [-] , J. Svatek [-] , P. Moučka [-] , V. Kodera [-] , M. Kvietok [-] , M. Kotěra [-] (46. M. Borovička [-] ) , L. Jedlička [-] , M. Kupka [-] (46. P. Caizl [-] )

TJ Sokol Daleké Dušníky
T. Krása [-] - Z. Houdek [-] , J. Drnec [-] , L. Kobík [-] , P. Krása [-] (88. M. Nováček [-] ) , O. Žáček [-] , J. Kokštejn [-] , M. Pavlík [-] (81. V. Račák [-] ) , M. Borodin [-] (73. J. Vacek [-] ) , A. Švagr [-] , J. Houdek [-]

ŽK: 78. T. Kloubek - 58. Z. Houdek , 75. J. Houdek .
Místo: FK Dobříč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sixta Jakub - HAMOUZ Jakub, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.