3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov doma potvrdil roli favorita a v derby zápase porazil sousední Žebrák


Branky


0

Hned v prvním kole 1.B třídy skupiny E na sebe narazily dva celky, které postoupily do soutěže z okresního přeboru Berounska. Vítězný FK Komárov doprovodil do krajské soutěže tým Spartaku TOS Žebrák ze třetího místa okresního přeboru. Famózní forma Komárova pokračovala i v přípravných zápasech, ve kterých Komárov nastřílel deset branek druhému týmu okresu Rokycany Spartaku Strašice a pět branek Sokolu Radnice, týmu z 1.B třídy Plzeňského kraje. Svoji rostoucí formu potvrdil Komárov i doma proti Žebráku, který také neměl špatné přípravné zápasy a na dobře obsazeném domácím turnaji skončil druhý, ale prohra 1:3 ve Zbiroze jakoby napověděla, že na perfektně rozjetý Komárov hned v prvním kole stačit nebude. Před slušnou návštěvou 250 diváků z celého Berounska a Hořovicka vsítili branky domácích Michal Pužík, David Pergl a Michael Petráš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V kuloárech zápasu se pochopitelně hovořilo o tom, že divizní celek FK Hořovicko se domlouvá se Spartakem TOS Žebrák na možnosti vytvoření farmy v Žebráku a z tohoto důvodu už odstoupil dva dny před zahájením soutěže tým Hořovicko "B", který hrál své zápasy v Bzové. V tabulce tak nyní figuruje třináct mužstev. Derby mezi Komárovem a Žebrákem začalo obrovským náporem domácího FK Komárov, který své domácí zápasy hraje v sobotu dopoledne. A také už v 2. minutě vedl Komárov 1:0.

Rychlý nástup domácích

Už ve 2. minutě po postupné rozehrávce domácích a po centru Davida Pergla se dostal k míči Michal Pužík a poslal domácí do vedení 1:0. Vítěz minulého ročníku okresního přeboru Berounska FK Komárov po dvou minutách v soutěži dával jasně najevo, že bude favoritem své skupiny 1:B třídy. A než se hosté z nedalekého Žebráku dokázali vzpamatovat, ve 12. minutě David Pergl přesnou dalekonosnou střelou poslal domácí do dvoubrankového vedení. Potom se hra vyrovnala a Spartak Žebrák začal hrát kvalitněji v ofenzivě a podnikal i brejky, které ale končily na kopačkách středopolařů z Komárova. A takj se šlo do kabin za stavu 2:0.

Hosté nedokázali využívat šance

V druhé půli se hra zcela vyrovnala a před plným hledištěm si hosté vypracovali i řadu šancí, které ale nedokázali proměnit. A tak přišel zasloužený trest v podobě rychlého protiútoku domácích a dvacet minut před koncem Michael Petráš poslal Komárov do vedení 3:0. které si dokázali domácí chytrou a pohlednou hrou udržet.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Hausner Jiří, domácí trenér: "Důležitý byl náš nástup do utkání. Rychle jsme vedli 2:0. Byli jsme techničtějším týmem a vyhráli jsme zcela zaslouženě. Výhra v derby je důležitá, ale náročnější zápasy nás teprve čekají."

TJ Spartak TOS Žebrák
Nesnídal Libor, hostující trenér: "Bohužel jsme rychle inkasovali branky a to se pochopitelně projevilo na naší hře. Třetí gól? Museli jsme otevřít hru a inkasovali jsme třetí branku!"



Sestavy


FK Komárov
D. Grunt [-] - L. Kolář [-] , M. Petráš [-] (88. V. Kubička [-] ) , M. Hlavatý [-] (84. V. Solar [-] ) , V. Komínek [-] , D. Pergl [-] , J. Zeman [-] , M. Pužík [-] , J. Martinkovič [-] , F. Holeček [-] (67. J. Hausner [-] ) , P. Hlavatý [-]

TJ Spartak TOS Žebrák
M. Hnízdil [-] - M. Dochtor [-] (68. I. Kučera [-] ) , D. Nesnídal [-] , V. Kebrle [-] , F. Kuška [-] , P. Šimůnek [-] , L. Mička [-] (58. A. Procházka [-] ) , J. Ungr [-] , T. Lehocký [-] , P. Jirovský [-] , M. Ungr [-] (65. T. Lorenc [-] )

ŽK: 23. F. Holeček - 19. M. Dochtor , 41. J. Ungr , 84. T. Lehocký , 88. P. Jirovský .
Místo: Komárov. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Drábek Tomáš - CHRUDIMSKÝ Jan, HAMŘÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.