6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovický Jiří Ivaník sestřelil čtyřmi góly Daleké Dušníky


Branky


17. J. Ivaník , 31. O. Valta (p.) , 32. J. Ivaník , 35. J. Ivaník , 54. J. Ivaník , 56. O. Valta
0

Tochovice své první utkání v sezóně zvládly hlavně díky poctivému výkonu obrany, která nepustila soupeře k přílišnému počtu nebezpečných pokusů. Ve druhém zápase, který se hrál v sobtou 5. září proto chtěly domácí Tochovice jistě pokračovat v přesné hře obrany, díky které si brankář příliš míče neužil a zároveň zlepšit útočnou fázi a a vstřelit větší počet branek. oba cíle jráči Tochovic splnili a potěšili jak trenéra, tak diváky, kteří sledovali galapředstavení útočníka Jiřího Ivaníka, který ještě v prvním poločase vstřelil hat-trick a v 54. minutě rozvlnil síť počtvrté. Za zaslouženého potlesku diváků i spoluhráčů přepustil v poslední minutě utkání místo na hřišti jiřímu Vítkovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ivaníkův hat-trick

Domácí hráči byli přesnější v kombinaci a snažili se hrát aktivně již od úvodních minut, ale tým Dalekých Dušníku se vcelku úspěšně snažil soupeřovy útoky zastavovat a dostat míč naopak před jeho branku. Snaha obou týmů o vstřelení úvodního gólu vycházela vniveč až do 17. minuty, kdy poprvé rozvlnil síť Jiří Ivaník. Ve stejné minutě byl střídaný hostující obránce jaroslav Houdek a místo něj nastoupil na hřiště radek Novotný. Ten se snažil soupeře zastavovat i za cenu faulu a již po dvou minutách se musel hodně hlídat, jelikož dostal žlutou kartu a druhá žlutá by byla se silnými tochovicemi nepochybně velkým problémem.
Po desetiminutovce tlaku Tochovic přišla uzpětná vazba, když si vysloužili pokutový kop. K jeho rozehrávce se postavil záložník s číslem 7 Ondřej Valta a poslal míč za záda matěje Veselého.
Ten se příliš nenadál a balón lovil ze své sítě znovu po necelé minutě, sotva co hosté rozehráli, jelikož po druhé předvedl svůj střelecký instinkt ivaník.
Na Ivaníkovi bylo vidět, že má chuť do hry a prahne po vstřelení třetího gólu. Ten vsítil ve 35. minutě a mohl být sám na sebe právem hrdý.
Ve 41. minutě ještě stihl vyfasovat u rozhodčího žluté napomenutí hostující Jiří Slunečko a mohlo se jít do kabin.

Tochovická přesilovka

V poločase provedl domácí trenér změnu, když Tomáš Kutil s číslem 10 nahradil na hřišti davuda Havrlíka.
Hra vypadala lehce vyrovnaněji než v první půli, ale kdo rozhodně neztratil chuť do hry, byl Jiří Ivaník, jemuž na čtvrtou trefu stačilo pouhých 9 minut druhého poločasu.
Následujících několik minut bylo plných zajímavých momentů, kdy se nejprve prosadil podruhé v utkání v 56. minutě Valta, o minutu později získal jedinou žlutou kartu Tochovic střídající Tomáš Kutil a hned na to šel pod sprchu hostující kapitán Jan Kokštejn po druhé žluté kartě.
Přesilové hry již Tochovice nedokkázaly využit a kromě strídání obou týmu a Drncovi žluté karty se do konce zápasu nic zásadního neudálo.
O nejlepším hráči utkání nemůže být pochyb a nabízí se otázky, zda Tochovice i po odchodu trenéra Marka Zárybnického budou předvádt takto krásný fotbal častěji a zda jim Jiří Ivaník třeba nevystřílí rovnou vítězství v soutěži.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Daleké Dušníky
Josef Krubner: "Ohlasy bohužel nemám, na zápase jsem nebyl, ale když koukám na průběh, tak to muselo být zajímavé," zhodnotil zápas podle doslechu a zápasu Josef krubner, jehož tým si odvezl vysokou porážku.



Sestavy


SK Tochovice
M. Veselý [-] - V. Jaroš [-] , J. Lantora [-] , P. Ivaník [-] , D. Havrlík [-] (46. T. Kutil [-] ) - P. Janát [-] (73. T. Brychta [-] ) , O. Valta [-] , K. Partika [-] , J. Jiránek [-] - L. Černý [-] , J. Ivaník [-] (90. J. Vítek [-] )

TJ Sokol Daleké Dušníky
T. Krása [-] - Z. Houdek [-] , J. Drnec [-] , L. Kobík [-] , O. Žáček [-] , J. Sklenář [-] , J. Kokštejn [-] , J. Slunečko [-] (64. J. Vacek [-] ) , M. Borodin [-] (73. M. Nováček [-] ) , A. Švagr [-] , J. Houdek [-] (17. R. Novotný [-] )

ŽK: 57. T. Kutil - 19. R. Novotný , 36. J. Kokštejn , 41. J. Slunečko , 64. J. Drnec . ČK: 58. J. Kokštejn .
Místo: TJ Tochovice. Počet diváků: 93. Rozhodčí: Šesták Matěj - VÁCHA Lukáš, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.