2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák na hřišti soupeře nepřekvapil a podlehl Cerhovicím


Branky


8. T. Pergl , 22. T. Pergl - 90. D. Hájek
0

Cerhouvice byly favoritem a svou roli potvrdily. Činil se nejlépe střílející obránce Tomáš Pergl, který dvěmi brankami pomohl svému týmu k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod v podání Pergla

Cerhovice určitě chtěly potvrdit roli favorita a v malém derby porazit svého soka ze Žebráku. Začátek utkání byl poněkud divoký. Už v 6. minutě viděl žlutou kartu domácí Tomáš Pergl. Cerhovice určovaly tempo hry a první radost jim udělal právě žlutě trestaný Pergl, když v 8. minutě poslal svůj tým do vedení. Na světelné tabuli se rozsvítilo skóre 1:0. Žebrák těžil z kvalitní obrany a hrozil spíše s protiútoků. Pár šancí si hosté vytvořili, ale k odměně v podobě branky to nevedlo. Naopak ve 22. minutě se opět prosadil cerhovický Tomáš Pergl a zvýšil už na 2:0. Potěšil tím domácí fanoušky, kteří přišly v hojném počtu podpořit svůj tým. Na konci poločasu si ještě vysloužil žlutou odměnu hostující Lehocký. Rozhodčí bez nastavení ukončil první poločas, který skončil 2:0 pro domácí.

Hosté se zmohli jen ke snížení v závěru zápasu

Do druhého dějství nastoupili oba týmy s jasnou taktikou. Cerhovičtí chtěli udržet náskok, který si vytvořili v prvním poločase a hráči ze Žebráka se chtěli pokusit o zvrat skóre. Aktivita hostů sice rostla, ale domácí drželi míč na svých kopačkách a drželi se jasného plánu. Hostům se podařilo dostat se do pár zajímavých šancí, nicméně se nejednalo o žádné tutovky, a tak se jim prozatím nepodařilo snížit. S postupem času rostla na straně hostů nervozita a chtíč a to vyústilo spíše ve žluté karty než v nějakou kloubnou akci. ve 49. minutě viděl žlutou kartu Štěpnička a o půl hodinky později jeho spoluhráč z obrany Pavel Jirovský. V závěru se Žebrák dočkal čestného gólů, když se svojí šancí naložil po svém Daniel Hájek. Branka padla v 92. minutě, a tak to bylo ze zápasu vše. 

UNION Cerhovice tedy nakonec zvládl utkání a na domácím hřišti zvítězil poměrem 2:1



Ohlasy k zápasu


Union Cerhovice
Trenér domácích: Zasloužené tři body. Hru jsme kontrolovali. Jen je škoda, že jsme nepřidali další branky.




Sestavy


Union Cerhovice
L. Altman [-] - L. Cibulka [-] , M. Pelikán [-] , P. Procházka [-] , J. Zemánek [-] (46. T. Frydrych [-] ) , R. Fulín [-] , J. Hnízdil [-] , K. Franěk [-] , P. Vintr [-] (65. M. Štich [-] ) , D. Lacina [-] , T. Pergl [-] (87. F. Větrovský [-] )

TJ Spartak TOS Žebrák
M. Hnízdil [-] - T. Keckstein [-] , D. Nesnídal [-] , V. Kebrle [-] (54. M. Dochtor [-] ) , F. Kuška [-] (65. L. Mička [-] ) , D. Hájek [-] , M. Ungr [-] , J. Ungr [-] , T. Lehocký [-] , P. Jirovský [-] , J. Štěpnička [-]

Místo: Cerhovice. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Svoboda Richard - HLAVNIČKA Martin, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.