2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerhovice dostali lekci z produktivity


Branky


0

V Dalekých Dušníkách se konalo další utkání. Domácí hostili tým, který sestoupil z A třídy a letos předvádí kvalitní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí byla bezbranková remíza úspěchem

Hned od úvodu zápasu bylo vidět, jak silným týmem Cerhovice jsou. Přesné kombinace na své polovině a přihrávky za dušnickou obranu bylo tím, co zdobilo hosty. Domácí spíše spoléhali na protiútoky a na šance získané z pressingu na útočné polovině. Těch však bylo velmi málo, a tak spíše hrozili z občasných brejků. Cerhovice v prvním poločase naprosto dominovaly ve středu hřiště. Sbírali drtivou většinu odražených míčů a zaměstnávali domácí obranu asi nejvíce ze všech soupeřů. Do nějaké velké šance se však nedostali. Do vápna soupeře poslali pár nebezpečných centrů, které však většinou nevedli ani k zakončení. To samé by se dalo říci o domácích. Ti také měli své šance pouze z centrů, které létaly z obou stran od krajních záložníků, ale do zakončení se nedostali. V závěru měli obrovskou šanci hosté, kteří vyslali do šance svého útočníka, který se ocitl tváří v tvář proti brankáři, ale Krása jeho pokus zneškodnil.

Prvních dvacet minut rozhodlo

Do druhé půle domácí nastoupili ve vysokém tempu a především těžili z dobrého napadání, kterým nutili obránce k dlouhým nákopům. Hodně týmu přispěl Zdeněk Houdek, který začal vyhrávat souboje v prostředku hřiště. A byli to právě domácí, kteří vstřelili první branku. V 57 minutě Zahout prodloužil dlouhý nákop a Pavel Krása díky své rychlosti utekl obráncům a na dlouhou nohu propasoval míč za brankářova záda - 1:0. O deset minut později se domácí radovali podruhé, když se díky šťastnému odrazu k odraženému míči dostal v soupeřově pokutovém území Ondřej Žáček, pokryl si míč tělem a obstřelil brankáře, který ani podruhé neměl šanci. Od té doby, ale zase hra vypadal podobně, jako v prvním poločase. Hosté tlačili míč do vápna Dušníků a vypracovali si několik velmi dobrých šancí. Hrdinou okamžiku se stal opět domácí brankář, který potvrdil skvělou formu a rychlým reflexivním zákrokem vytěsnil mimo tři tyče střelu hostujícího Pelikána z hranice šestnáctky. O pár chvil později ještě hosté sotva z pěti metrů nastřelili břevno. Čas jim ale utíkal velmi rychle, a tak branku nakonec nedali. Dušníky teda hlavně díky dobré obraně a solidní dvacetiminutovce v druhém poločase zvítězili a získali cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Daleké Dušníky
Milan Borodin: Cerhovice dnes byli lepším týmem. Ovládli první poločas a od poloviny druhého poločasu začali být velmi nebezpeční. My jsme bojovali a nakonec jsme byli šťastnější.




Sestavy


TJ Sokol Daleké Dušníky
T. Krása [-] - L. Kobík [-] , K. Zahout [-] , P. Krása [-] , O. Žáček [-] (74. J. Sklenář [-] ) , J. Kokštejn [-] , V. Soukup [-] , J. Slunečko [-] , M. Borodin [-] (46. Z. Houdek [-] ) , A. Švagr [-] , J. Houdek [-]

Union Cerhovice
L. Altman [-] - L. Cibulka [-] , M. Pelikán [-] , T. Frydrych [-] , P. Procházka [-] , M. Štich [-] , R. Fulín [-] , J. Hnízdil [-] , D. Lacina [-] , F. Větrovský [-] , T. Pergl [-]

ŽK: 78. J. Houdek , 90. Z. Houdek - 51. L. Cibulka .
Místo: Sokol Daleké Dušníky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ASNÍK Daniel, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.