4:1
(1:0)
71. M. Zárybnický (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč přestřílel Březnici


Branky


0

Dobříč i Březnice jsou celky ze spodní části tabulky. Především Dobříč však potřeboval body jako sůl. V expert tipu padla zmínka o tom, že Březnice je v současém rozpoložení ideální tým pro to, aby se FK Dobříč výkonnostně zvedl. A opravdu tomu tak bylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní obranou domácí udrželi čisté konto

Do zápasu oba týmy nastoupily s tím, že chtějí získat body. Domácí měli výhodu domácího prostředí, kterého využili v 18. minutě. Nejprve domácí obrana odvrátila několik útočných výpadů Březnice, pak ovšem podnikli útočný výpad a zužitkovali ho tak, jak si všichni přítomní domácí fandové přáli. Lukáš Jelínek vystřelil na bránu a poslal svůj tým do vedení 1:0. Po brance ovšem přišlo oslabení domácích, protože v jednadvacáté minutě musel nuceně vystřídat domácí kapitán Jakub Svatek, kterého nahradil Tomáš Kloubek. Do konce poločasu hosté už nestačili vyrovnat, a tak skóre 1:0 zůstalo i do poločasové přestávky.

Rychlý druhý gól a pak další dva. Domácí konečně naplno bodovali

Hned v úvodu poločasu nastoupili domácí opět velmi aktivně a to přineslo ovoce. V 49. minutě zvýšil už na 2:0 Marek Šittich. Domácí pak hráli jako z partesu. Vůbec na nich nebylo znát, že jsou až na konci tabulky a aktivně se vrhali do dalších útoků. Další branku vstřelil v 61. minutě a byl to Tomáš Slavík, který svému týmu zařídil už tříbrankové vedení. Hosté byli jako opařeni, ale nakonec se dočkali čestného úspěchu v 71. minutě, když rozhodčí nařídil pokutový kop a Zárybnický ho proměnil. Stav utkání byl už 3:1, a tak hosté měli pouze dvacet minut na vyrovnání. To nepřišlo. Naopak přišla další rána, kterou Březnici zasadil opět Marek Šittich a opět upravil skóre na rozdíl tří branek, bylo tu už 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dobříč
Trenér: Konečně jsme zvítězili, za tyto body jsem velmi rád. Bojujeme o záchranu v soutěži, každý bod se bude v konečném zúčtování hodit.




Sestavy


FK Dobříč
L. Podaný [-] - M. Kotěra [-] , T. Slavík [-] (78. V. Kodera [-] ) , P. Caizl [-] , M. Kupka [-] , J. Svatek [-] (21. T. Kloubek [-] ) , P. Moučka [-] , M. Vicany [-] , P. Hamouz [-] (71. M. Kvietok [-] ) , V. Kadlec [-] , L. Jelínek [-]

SK Březnice 1918 o.s.
T. Vaněček [-] - P. Štolba [-] (64. M. Janošec [-] ) , V. Češka [-] , D. Cvrk [-] , M. Žid [-] - J. Jindřich [-] (85. L. Lukáč [-] ) , M. Branžovský [-] , L. Manda [-] (86. M. Fait [-] ) , M. Zárybnický [-] , D. Plechata [-] (59. J. Mayaleh [-] ) - S. Soldát [-]

ŽK: 85. V. Kodera - 45. M. Žid , 59. J. Jindřich , 79. D. Cvrk .
Místo: FK Dobříč. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - PEJŠA Jakub, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.