Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divišov předvedl na úvod soutěže velký obrat


Branky


6. O. Jouza , 7. O. Jouza - 39. M. Hanuš , 43. Z. Pekárek , 69. M. Vávra (p.) , 75. M. Babický , 84. Z. Janovský
0

Fotbalisté Divišova zavítali do Zruše nad Sázavou, kde se rychle dostali do dvoubrankové ztráty, ta ale jako by hosty povzbudila a patřičně nakopla. Divišov zvýšil obrátky a po přestávce dokonal fantastický obrat třemi góly, přičemž již během prvního poločasu se mu podařilo vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divišov zažil ve Zruči nad Sázavou obrovský šok

Zruč nad Sázavou je sice nováčkem soutěže, v úvodu zápasu to tak ale vůbec nevypadalo. Vstup do zápasu v podání domácího týmu byl neuvěřitelný, zejména potom pro Jouzu, který se dvakrát vydal k šestnáctce soupeře a po dvou standardních situacích poslal Zruč během pouhých sedmi minut do dvoubrankového vedení.

 

Záměr domácího týmu byl jasný, vlétnou na soupeře a rozhodit ho, což se dokonale podařilo a hosté nevěděli, kde jim hlava stojí. Trvalo to však jen polovinu prvního poločasu. Divišov se z hořkých pilulek rychle vzpamatoval a začal hrát svou hru.

 

Macháčkova střela ještě skončila na břevně, ale po půlhodině hry se vzápětí nemýlil Marek Hanuš, který vrátil hosty zpět do zápasu a ještě do přestávky bylo vyrovnáno, hlavička Campodinicy ještě gólem neskončila, následná dorážka Pekárka už si ale cestu do brány našla.

Hosté po přestávce dokonali fantastický obrat

Zruč nad Sázavou šel do druhého poločasu se stejnou taktikou jako v úvodu zápasu, obrana Divišova ale tentokrát byla na tlak domácího týmu připravena a třetí gól mu vstřelit nedovolila. Divišov deset minut pečlivě bránil a poté rozjel ofenzivní smršť.

 

Zdeněk Janovský mohl vstřelit kuriózní a nádherný gól, jeho centr z rohového kopu ale skončil na břevnu. Po hodině hry už se ale hosté mohli radovat, Zdeněk Pekárek vybojoval pokutový kop, který vzápětí proměnil Vávra a dokonal obrat v zápase. Za dalších deset minut se navíc z volného přímého kopu prosadil fantastickou střelou Babický, který zamířil přesně do horního rohu.

 

Divišov byl na koni a v 82. minutě potvrdil své vítězství pátým gólem. Zdeněk Janovský odehrál skvělý zápas a osm minut před koncem byl za svůj výkon odměněn, když vlétl jako vítr do pokutového území soupeře a neomylně zavěsil. Domácí mohli ještě v závěru korigovat, ale jejich střelu jeden z hostů odvrátil na brankové čáře do bezpečí.



Ohlasy k zápasu



TJ JAWA Divišov
Vladimír Famfulík - asistent trenéra TJ JAWA Divišov: „Úvod zápasu jsme totálně prospali a nezvládli, když jsme inkasovali dva góly po standardní situaci. Navzdory tomu, že jsme hráče ještě před utkáním varovali, aby soupeře nepodcenili, protože jsou rychlí a mají nebezpečné standardní situace. Jsme však šťastní, že to kluci nezabalili a až do závěrečného hvizdu se prali o výsledek. Po přestávce jsme byli lepším týmem, už za týden nás ale čeká další nebezpečný nováček. Na závěr chci poděkovat našim fanouškům, přestože jsme hráli venku, přijeli nás v hojném počtu podpořit."



Sestavy


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] , S. Viktora [-] - M. Havel [-] (59. M. Váňa [-] ) , K. Petrů [-] , J. Zeman [-] (87. J. Šindelář [-] ) , P. Janda [-] - A. Brahimi [-] , J. Koudela [-] (81. T. Louda [-] ) -

TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - L. Hronek [-] , M. Hanuš [-] (85. J. Blažíček [-] ) , P. Campodonico [-] (70. M. Babický [-] ) , M. Lehán [-] , Z. Pekárek [-] , J. Vondrák [-] , T. Macháček [-] , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-] , M. Hanuš [-] (57. M. Vávra [-] )

ŽK: 33. J. Koudela , 49. Z. Louda - 41. P. Campodonico , 71. M. Hanuš .
Hráči zápasu: O. Jouza - Z. Pekárek , Z. Janovský .
Místo: TJ Zruč nad Sázavou. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Zdeněk Josef - KINČL Vlastislav, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.