2:1p.
(0:1)
26. T. Wolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhlířské Janovice překvapivě padly na půdě nováčka


Branky


0

Fotbalisté Uhlířských Janovic zavítaly v zápase druhého kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D na hřiště nováčka soutěže z Jankova, proti němuž chtěl podruhé v sezóně získat tří body, jenže zápas odešel po remíze 1:1 do penaltového rozstřelu, v němž byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání Uhlířům vyšel lépe

Uhlířské Janovice bohužel nenavázaly na skvělý výkon proti Miřeticím, které minulý týden porazily v úvodním kole soutěže hravě 5:0. Fotbalisté hostujícího týmu příliš dobře nekombnovali, přesto šli v šestadvacáté minutě odměněni vedoucím gólem, který vstřelil Tomáš Wolf a potvrdil tak svou fantastickou střelou formu.

Jankov udeřil osm minut před koncem

Ačkoliv se Uhlířské Janovice ujaly vedení, poté už se ho nesnažili pojistit a jejich hráči se zřejmě domnívali, že už to uhraje samo, a to byla chyba. Jankov dobře bránil a držel svého soupeře na uzdě, navíc domácí hráči dokázali být nebezpeční i směrem vpřed a osm minut před koncem se jim podařilo vystřelit vyrovnávací gól, o který se postaral Dominik Čermák.


O osudu utkání tak musely rozhodnout pokutového kopy, v nichž byli úspěšnější fotbalisté Jankova a po výsledku 4:2 v penaltovém rozstřelu se radovali z vítězství. Uhlířské Janovce v příštím kole přivítají na svém hřišti ambiciózní Říčany, zatímco nováček z Jankova vycestuje na hřiště Zvole.



Ohlasy k zápasu



FK Uhlířské Janovice
Vladimír Boubín - trenér FK Uhlířské Janovice: „Soupeře jsme podcenili a ani jeden z našich hráčů si nezaslouží pochvalu. Měli jsme si odsud odvést tři body, jenže jsme špatně kombinovali a na zápas jsme se nesoustředili. Chyběla nám chuť po vítězství a bojovnost.“



Sestavy


Jankov
F. Nerad [-] - J. Hameršmíd [-] - D. Čermák [-] , M. Kratochvíl [-] (46. M. Šimánek [-] ) , M. Uhliar [-] , T. Balík [-] , J. Říha [-] , V. Vrzal [-] , M. Peroutka [-] (78. V. Veselý [-] ) , J. Kolář [-] (76. M. Čermák [-] ) , P. Skála [-]

FK Uhlířské Janovice
P. Hromádka [-] - P. Boubín [-] , K. Zadražil [-] , S. Hrbek [-] , M. Černík [-] - M. Srba [-] , D. Kulhánek [-] , M. Kopecký [-] , D. Randlíszek [-] (46. D. Marek [-] ) - M. Veliký [-] , T. Wolf [-]

ŽK: 59. D. Kulhánek , 90. M. Černík .
Místo: Sokol Jankov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sandev Viktor - ŘÍHA Jaroslav, HLAVNIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.