16:0
(7:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Říčany předvedly neskutečný střelecký koncert, do sítě Zdislavic nastřílely 16 gólů!


Branky


15. J. Sus , 23. J. Olah , 27. T. Michal (p.) , 28. J. Olah , 36. J. Sus , 39. J. Olah , 44. J. Sus , 49. J. Sus , 54. M. Koranda , 58. M. Hemelík , 64. J. Olah , 67. J. Olah , 73. J. Sus , 76. J. Olah , 82. J. Sus , 87. J. Sus
0

Neuvěřitelný debakl, na který jen tak nezapomenou, utrpěli v sobotu odpoledne hráči Zdislavic. Hosté si odvezli ze hřiště soupeře pořádný náděl, který se jen tak nevidí, Říčany doma svého soupeře rozstříleli vysoko 16:0. Jan Sus přispěl k vysoké porážce sedmi góly, zatímco Jan Olah vstřelil gól méně, a společně předvedli galakoncert, který potěšil stovku přihlížejících diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olah se Susem si otevřeli v Říčanech střelnici

Hráči Zdislavic jako by byli ještě myšlenkami v šatně a pořádně na to doplatili, když po čtvrthodině hry poslal domácí do vedení Jan Sus, v té době ještě zřejmě nikdo netušil, kolik gólů Říčany do sítě soupeře nasázejí. Domácí pokračovali v ofenzivní pojetí hry a za dalších osm minut se jim v rychlém sledu podařilo vstřelit dva slepené góly, o které se postarali Jan Olah a Tomáš Michal, který proměnil pokutový kop.

 

Fotbalisté Říčan vedli rychle 3:0, to však nebylo vše. Necelou minutu po gólu Michala se domácí hráči společně s fanoušky radovali z další branky, kterou vstřelil Jan Olah, na jehož druhou trefu v zápase po půlhodině hry navázal Jan Sus a oba hráči měli po 36. minutách na své pažbě dva zápasy. Bylo jasné, že jeden z hráčů dosáhne na hattrick, což se potvrdilo šest minut před koncem prvního poločasu, kdy na něj jako první dosáhl Jan Olah. Jan Sus se však nenechal zahanbit a těsně před přestávkou dosáhl hattrick i on.

Zdislavice si svým výkonem zajistily permanentku na horské dráze

Fotbalisté Zdislavic zažili pořádnou horskou dráhu, který trvala celých devadesát minut, a z jízdy jim muselo být pořádně špatně. Čtyři minuty po začátku druhého poločasu vstřelil svůj čtvrtý gól v zápase Jan Sus a v souboji s Janem Olahem se dostal do vedení. Střelecké řádění kanonýrů Říčan vzápětí přerušili Martin Koranda a Martin Hemelík, kteří se prosadili v rozmezí pouhých čtyř minut a domácí vedli po necelé hodině hry už 10:0.

 

Další dva slepené góly přidal Jan Olah, který se po hodině hry prosadil během necelých tří minut a své střelecké vystoupení uzavřel v 76. minutě, kdy vstřelil svůj šestý a poslední gól v zápase. Jenže ani poté si hosté nemohli vydechnout, že už je trápení konec. Ještě před posledním gólem Olaha se totiž prosadil Jan Sus, jemuž patřil i samotný závěr zápasu, ve kterém vstřelil další dva góly a upravil masivní skóre na 16:0.



Ohlasy k zápasu



Zdislavice
Miloš Král - vedoucí týmu Zdislavic: „Náš tým nastoupil bez osmi hráčů základní sestavy, takže jsme museli tým doplnit dorostenci a hráči z rezervy. Říčany hráli skvěle a my jsme v na poslední chvíli slepené sestavě neměli žádnou šanci."



Sestavy


Říčany
J. Černý [-] - P. Bečvář [-] , T. Michal [-] - J. Sus [-] , Z. Ulrich [-] (41. J. Pavlíček [-] ) , M. Koranda [-] , S. Netolický [-] , V. Dobrý [-] , D. Vilhelm [-] (46. M. Adžič [-] ) - J. Olah [-] , M. Hemelík [-]

Zdislavice
P. Klenot [-] - J. Kubík [-] , J. Staněk [-] , M. Navrátil [-] , M. Šanda [-] , M. Bárta [-] , P. Hejný [-] , M. Oberleutner [-] , T. Bouček [-] , M. Bouček [-] , J. Gregor [-]

ŽK: 31. J. Gregor , 40. P. Klenot , 87. M. Navrátil .
Hráči zápasu: J. Olah , J. Sus .
Místo: FK Říčany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rylich Ladislav - ČERVENKA Martin, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.