2:1p.
(1:1)
36. M. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplýšovice králem nerozhodných výsledků, Zruč získala další cenný bod


Branky


0

Zruč nad Sázavou patří mezi příjemná překvapení prvních kol, když během úvodních třech kol dokázala jednou vyhrát a nyní ke třem bodům přidala další bod. Teplýšovice určitě chtěly vyhrát, jenže místo výhry potřetí v řadě remizovaly a o svém vítězství rozhodli až v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak Teplýšovic volal minimálně po dvou brankách

Teplýšovice vstoupily do zápasu s nováčkem soutěže sebevědomé a během úvodních patnácti minut mohli vstřelit minimálně dva góly. Pavel Breburda se nachází v dobré formě, kterou se snažil proti Zruči potvrdit, když se natahoval po přihrávce Tomáše Rosenvalda, ale těsně na ni nedosáhl, a poté se prezentoval diagonální střelou, která minula vzdálenější tyč. Pavel Breburda hrál skvělý zápas.

 

V dalším průběhu hry o sobě dali vědět hosté, jmenovitě Martin Havel, který po půlhodině zápasu přeloboval vybíhajícího brankáře Jiřího Měsíčka, který se minulý týden dostal do sestavy kola, a Zruč nad Sázavou šla z ničeho nic do vedení. Domácím se ale v závěru prvního poločasu podařilo vyrovnat. Teplýšovice vybojovaly po faulu v šestnáctce na Jaroslava Nerada pokutový kop, který proměnil Pavel Chomát.

Zruč nad Sázavou dokázala zápas dotáhnout do penalt

Teplýšovice stejně jako v úvodu zápasu usilovně toužili po vstřelení vedoucího gólu, jenže Miroslav Podhorský na to sám nestačil a jeho dva střelecké pokusy síť nerozvlnily. Na druhé straně mohl vstřelil rozhodující a vítězný gól Azem Brahimi, který rozhodl minulý týden utkání s Týncem nad Sázavou, když se prosadil třináct minut před koncem, podobný kousek se mu ale zopakovat nepovedlo.

 

Zápas mezi Teplýšovicemi a Zručí nad Sázavou tak došel do penaltového rozuzlení, v němž byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří proměnili všech pět penalt, zatímco hosté dvakrát zaváhali. Teplýšovice vyhráli po pokutových kopech 4:2 a celkově 2:1. Teplýšovice se příští týden budou snažit protrhnout sérii remíz v Týnci, zatímco Zruč doma přivítá Zdislavice.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (trenér TJ Jiskra Zruč nad Sázavou): „Měli jsme hodně šancí na to, abychom vstřelili vítězný gól, jenže naše útoky několikrát zastavily ofsajdy, které byly posouzeny špatně a ve hře se mělo pokračovat. Na to se však nemůže vymlouvat. Měli jsme získat tři body, jeden je málo."



Sestavy


Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , T. Rosenvald [-] , J. Nerad [-] , P. Breburda [-] (46. L. Kaňka [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] (62. P. Mládek [-] ) , J. Kubálek [-]

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , L. Hájek [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] - M. Havel [-] , K. Petrů [-] , P. Janda [-] , S. Viktora [-] - A. Brahimi [-] , J. Koudela [-] (80. J. Šindelář [-] ) -

ŽK: 85. T. Rosenvald - 40. Z. Louda , 43. O. Jouza , 74. M. Havel , 89. K. Petrů .
Hráči zápasu: P. Breburda - T. Cudlín .
Místo: TJ Teplýšovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Salač Dušan - TVAROH Petr, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.