3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divišov odčinil ostudnou porážku, ovládl derby s Kondrací


Branky


0

Divišov zvládl důležité utkání na jedničku a s přehledem zvítězil nad Kondrací 3:0. Nejdůležitějším okamžikem zápasu však nebyl ani jeden z gólů, ale gesto Fair play, které předvedl domácí Zdeněk Pekárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kondrac držela soupeře dlouho na uzdě

Ačkoliv byl Divišov během prvního poločasu lepší, hosté ale dlouho drželi nadějný a bezbrankový stav 0:0. První šanci měl na kopačce Zdeněk Pekárek, jehož střelu ale dokázal zneškodnit skvělým zákrokem brankář Zdeněk Císař a následná střela Michala Babického z volného přímého kopu rozezvučela břevno.

 

Divišov měl dvě velké brankové příležitosti, kromě nich si ale až do samotného závěru prvního poločasu jinou šanci nevytvořil. Nebýt branky Martina Vávry, který se prosadil po skvělé individuální akci, odcházely by oba týmy do kabin za bezbrankového stavu. Jenže se tak nestalo a Divišov vedl po prvním poločase 1:0.

Zdeněk Pekárek předvedl velké gesto

Ve druhém poločase Divišov pokračoval v ofenzivním pojetí hry a čím dál více se dostával do šancí. Téměř po hodině hry se Jan Vondrák dostal k odraženému míči a nádhernou technickou střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči. V třiasedmdesáté minutě přišel poslední hřebíček do pomyslné rakve Kondrace. Michal Babický se řítil sám na bránu a stejně jako před ním Martin Vávra ve vyložené pozici nezklamal.

 

V závěru zápasu mohl vstřelit gól Zdeněk Pekárek, který se mohl řítit sám na bránu po chybě Ondřeje Nedvěda, ta však byla způsobena zraněním a domácí fotbalista si to rychle uvědomil a místo gólu odevzdal míč brankářovi Zdeňku Císařovi, který ho mohl jen obdivovaně poplácat po zádech. Diváci se sice divili, ale my můžeme za tohle gesto jen tleskat. Zdeněk Pekárek sice gól nevstřelil, ale odehrál skvělý zápas, k němuž navíc přidal věc, která se jen tak nevidí.



Ohlasy k zápasu



Kondrac
Jiří Janouš ml. (vedoucí týmu Kondrac): „Všichni si sportovního gesta Zdeňka Pekárka velice vážíme. Po zranění našeho středního obránce Ondřeje Nedvěda se mohl řítit sám na bránu, jenže místo toho se zastavil a míč nám odevzdal. Ačkoliv to bylo už za rozhodnutého stavu, jeho gesto to nikterak nesnižuje."



Sestavy


TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - M. Babický [-] (82. L. Janovský [-] ) , L. Svoboda [-] , M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] , M. Lehán [-] , Z. Janovský [-] , Z. Pekárek [-] (88. F. Šmíd [-] ) , J. Vondrák [-] , T. Macháček [-] (71. M. Hanuš [-] ) , M. Vávra [-]

Kondrac
Z. Císař [-] - O. Nedvěd [-] (76. P. Budil [-] ) , M. Kubín [-] , J. Pohorský [-] , P. Šanda [-] , F. Tichý [-] - J. Žirovnický [-] (55. J. Ngo [-] ) , D. Kubát [-] , P. Pavelka [-] - M. Pavlíček [-] - M. Šanda [-] (66. M. Chomát [-] )

ŽK: 12. J. Hanuš , 15. L. Svoboda , 86. M. Hanuš - 71. P. Pavelka , 78. D. Kubát .
Hráči zápasu: J. Vondrák , Z. Pekárek .
Místo: Jawa Divišov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.