6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdislavice odjely ze Zruče s debaklem, nováček pokračuje v dobrých výkonech


Branky


10. K. Petrů , 31. A. Brahimi , 41. P. Janda , 43. J. Zeman , 70. A. Brahimi , 74. L. Hájek
0

Zruč nad Sázavou minulý týden potrápila Teplýšovice, odkud si odvezla bod, a nyní v domácím zápase uštědřila debakl hostům ze Zdislavic, kteří na cestu domů dostali šestigólový příděl. Fotbalisté Zruče se nacházejí po čtyřech kolech v horních patrech tabulky a je černým koněm soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdislavice byly rozebrány do posledního šroubku

Zruč nad Sázavou vstoupila do utkání proti Zdislavicím báječně a již v desáté minutě se ujali její fotbalisté vedení, když se prosadil Kamil Petrů. Hosté poté dvacet minut drželi domácím tým na uzdě, po půlhodině hry však udeřil obávaný kanonýr Azem Brahimi, který v jednatřicáté minutě zvyšoval na 2:0.

 

Fantastický první poločas gradoval těsně před přestávkou, kdy domácí fotbalisté během pouhých tří minut vstřelili dva slepené góly a prakticky rozhodli o tom, že tři body zůstanou doma bez ohledu na to, zda se Zdislavice po přestávce zmátoří nebo ne. Patrik Janda a Jáchym Zeman upravili skóre na 4:0.

Zruč za rozhodnutého stavu nepolevila

Podcenění soupeře, přestat za rozhodnutého stavu hrát a nechat se připravit o čisté konto? To v případě Zruče nad Sázavou nepřišlo v úvahu, a přestože po přestávce už její akce postrádali chladnokrevnost v zakončení, v průběhu druhého poločasu ještě vstřelili dva góly, zatímco hosty nepustili ani k jednomu.

 

Špatný výkon Zdislavic vyvrcholil dvacet minut před koncem, kdy vstřelil svůj druhý gól v utkání Azem Brahimi a potvrdil, že tamní týmy mohou na jeho služby spoléhat. Brahimi totiž neválí jen v dresu Jiskry, ale také futsalového FC Benaga. Necelé čtyři minuty po Brahimim se prosadil Lukáš Hájek a upravil skóre na konečných 6:0. Zdislavice mají po čtyřech kolech skóre 4:25 a pomalu by měly začít být na poplach.



Ohlasy k zápasu



Zdislavice
František Heřmánek (trenér týmu Zdislavice): „Proti Zruči nad Sázavou jsme nastoupili v na poslední chvíli složené sestavě, která proti pohyblivým fotbalistům domácího týmu neměli šanci uhrát dobrý výsledek, o čemž dokonale svědčí konečné skóre 6:0."



Sestavy


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , L. Hájek [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] - V. Fogaca [-] , K. Petrů [-] , P. Janda [-] (75. Z. Brabec [-] ) , S. Viktora [-] (46. J. Koudela [-] ) - A. Brahimi [-] (87. F. Borek [-] ) , M. Havel [-] (36. J. Zeman [-] ) -

Zdislavice
P. Klenot [-] - P. Bouček [-] , R. Hamalčík [-] , J. Staněk [-] , V. Müller [-] , J. Nácovský [-] (46. P. Naňák [-] ) , L. Pecháček [-] , M. Oberleutner [-] , M. Bárta [-] , T. Bouček [-] , D. Jankovský [-]

ŽK: 49. D. Jankovský .
Hráči zápasu: A. Brahimi .
Místo: TJ Zruč nad Sázavou. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kuka Vladimír - CHOVANEC Petr, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.