Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov na výhru z minulého týdne nenavázal, z Miřetic si hosté odvezli na cestu pět gólů


Branky


0

Fotbalisté Jankova v minulém kole ukončili sérii tří porážek v řadě a v domácím prostředí porazili 2:1 Kondrac. Na zisk důležitých bodů se jim ale v Miřeticích navázat nepodařilo. Domácí měli utkání pevně ve svých rukou a po výsledku 5:1 si do tabulky Fair Credit 1.B třídy skupiny D připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřeticím vyšel vstup do zápasu na jedničku

Do utkání vstoupily lépe domácí Miřetice, které mohl poslat do vedení Petr Hoch, jeho střela se ale neujala, stejně jako na opačné straně vzápětí zakončení Martina Uhliara. Úvodní gól zápasu však na sebe nedal dlouho čekat a již v deváté minutě se mohli fanoušci v Miřeticích radovat z vedoucí branky.

 

Miroslav Filip se po rohovém kopu rozehraném nakrátko dostal ke střele, která skončila v deváté minutě za hostujícím brankářem Františkem Neradem, pro kterého to nebyl jednoduchý zápas, obzvlášť poté, co ho po necelé čtvrthodině hry prostřelil Josef Přitasil. Miřetice vedly rychle 2:0 a na hřišti byly pány.

 

Za pouhé dvě minuty po gólu Josefa Přitasila rozradostněl fanoušky a své spoluhráče Tomáš Babický, který přesnou hlavičkou po rohovém kopu vstřelil třetí gól utkání. Poté se hra na chvíli uklidnila, téměř po půlhodině hry ale padl další gól a opět do brány hostů, když se po rohovém kopu Milana Zajíce tentokrát prosadil Libor Vlasák.

Vyrovnaná hra po přestávce přnesla další dva góly

Jankov se v úvodu druhého poločasu dostal do dobré příležitosti, když po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval Tomáš Balík, brankář Pavel Novák ale jeho zakončení zneškodnil a z následného protiútoku domácí Miřetice vstřelily pátý gól, když se k odraženému míči dostal Miroslav Filip a svým druhým gólem v zápase zvýšil už na 5:0.

 

Miřetice už se za jednoznačného stavu nemusely hnát tolik dopředu, přesto si ještě vytvořily jednu šanci, po které mohl Miroslav Filip završit hattrick, jeho následná krásná střela ale skončila na břevnu. Hosté ani za rozhodnutého stavu zbraně nesložili a v závěru zápasu se jim alespoň podařilo vstřelit čestný gól, když se hlavou prosadil Jaroslav Říha a upravil skóre na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Miřetice
Pavel Hájek (asistent trenéra Sokol Miřetice): „O osudu utkání rozhodl z naší strany skvělý první poločas, během něhož nám do sítě spadlo téměř všechno. Po přestávce jsme šli do druhého poločasu se stejným odhodláním, ale na rozdíl od prvního poločasu už se nám až na jednu výjimku šance proměňovat nedařilo. Jankov si zaslouží pochvalu za to, že to nezabalil, a v závěru zápasu po zásluze vstřelil alespoň čestný gól. Po celý zápas byli naši hráči lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli."




Sestavy


Sokol Miřetice
P. Novák [-] - P. Hoch [-] (70. P. Jandák [-] ) , T. Babický [-] (68. T. Korejtko [-] ) , L. Vlasák [-] (78. J. Hájek [-] ) , M. Filip [-] , M. Zajíc [-] , L. Macko [-] , J. Přitasil [-] , D. Turek [-] (75. K. Kopecký [-] ) , K. Čáp [-] , P. Čáp [-] (37. J. Jantač [-] )

Jankov
F. Nerad [-] - J. Hameršmíd [-] (38. M. Kratochvíl [-] ) - M. Uhliar [-] , M. Šimánek [-] (68. J. Zajíc [-] ) , P. Skála [-] , T. Balík [-] , J. Říha [-] , V. Vrzal [-] , M. Peroutka [-] , J. Kolář [-] (79. M. Čermák [-] ) , D. Čermák [-]

ŽK: 49. M. Zajíc - 55. J. Říha .
Hráči zápasu: M. Filip .
Místo: Sokol Miřetice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fejfar Jakub - ŠPIDRA Marek, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.