2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov vydržel hrát s favoritem jen chvíli, Divišov získal doma všechny body


Branky


0

Fotbalisté Jankova zavítali v osmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D na horkou půdu Divišova, kde sice několik minut drželi s favoritem tempo, nakonec ale odpadli a prohráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov se statečně držel dvacet minut

Divišov byl v zápase velkým favoritem, papírových předpokladů se však fotbalisté Jankova nezalekli a přes čtvrthodiny vysokému tempu zápasu stačili. Ve druhé polovině prvního poločasu se ale přece jen naplno projevila kvalita domácího celku.

 

Téměř po půlhodině hry zahrávali domácí nebezpečnou standardní situaci, který rozehrál famózně Zdeněk Janovský a poslal Divišov do vedení, které deset minut před koncem prvního poločasu ještě navýšil Petr Campodonico, jenž zužitkoval fantastickou přihrávku Pekárka. Ve zbytku prvního poločasu už se nic zajímavé neudálo a Divišov odcházela do kabin s dvoubrankovým vedením, zatímco Jankov s myšlenkami, co změnit do druhého poločasu, aby se ještě alespoň pokusil zápas zdramatizovat.

Po přestávce už se fanoušci žádného gólu nedočkali

Ve druhém poločase se hrál velice atraktivní fotbal, ačkoliv se žádný z týmů po přestávce neprosadil. Hráči Divišova se dostávali do vyložených brankových příležitostí, jenže jako by se snad předháněli v tom, kdo spálí větší příležitost.

 

I přes neproměněné šance domácí Divišov neustále dominoval a Jankov držel nad vodou fantastickými zákroky brankář Nerad. Výsledek utkání už se během zbylých několika minut nezměnil a domácí zvítězili zaslouženě 2:0. Hosté si vypracovali za celý zápas jedinou šanci a jejich hlavička byla hodně nebezpečná, gólem ovšem neskončila.



Ohlasy k zápasu


TJ JAWA Divišov
Roman Sedlařík (trenér): „Jankov podržel skvělými zákroky brankář, kdyby ne, mohli jsme zvítězit ještě větším rozdílem. Po přestávce jsme zahazovali jednu velkou příležitosti za druhou, zatímco hosté pouze bránili a za celých devadesát minut si vytvořili pouze jednu slibnou šanci."




Sestavy


TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - L. Hronek [-] , M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] , M. Lehán [-] (90. L. Janovský [-] ) , Z. Pekárek [-] (86. L. Svoboda [-] ) , J. Vondrák [-] , M. Vávra [-] , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-] , M. Hanuš [-]

Jankov
F. Nerad [-] - T. Balík [-] , V. Vrzal [-] (86. L. Krška [-] ) , M. Peroutka [-] , J. Kolář [-] (56. J. Zajíc [-] ) , D. Čermák [-] , T. Mrázek [-] (81. M. Kratochvíl [-] ) , M. Uhliar [-] , M. Šimánek [-] , P. Skála [-] , J. Říha [-]

ŽK: 85. M. Hanuš - 31. J. Kolář , 73. V. Vrzal , 78. T. Balík .
Hráči zápasu: M. Lehán , Z. Janovský .
Místo: Jawa Divišov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ČERMOCH Jakub, RYBKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.