6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Říčany podaly suverénní výkon a Miřetice si z jejich hřiště odvezly debakl


Branky


33. Z. Ulrich , 38. J. Olah , 44. J. Olah , 54. M. Koranda , 70. M. Pont , 72. M. Pont
0

Fotbalisté Říčan v osmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D nedali Miřeticím v domácím prostředí žádnou šanci a zásluhou dvou branek Jana Olaha a střídajícího Marka Ponta zvítězili s přehledem 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetická obrana se po inkasovaném gólu rozpadla jako domeček z karet

Během úvodních třicet zápasu se Miřeticím dařilo dobře bránit a svého soupeře nepouštěly do větších brankových příležitostí, vše se ale během zbývající čtvrthodiny prvního poločasu změnilo, a to po úvodním gólu z třiatřicáté minuty v podání Zdeňka Ulricha, který se skvěle zorientoval v nepřehledné situaci a uklidil míč do sítě.

 

Inkasovaný gól jako by hostujícím fotbalistům sebral vítr z plachet a začali se postupně potápět ke dnu, což dokonale dokumentovaly dva góly z kopačky Jana Olaha, který sedm minut před přestávkou nejprve skóroval po rohovém kopu a ve čtyřiačtyřicáté minutě poté po bleskově sehraném protiútoku, když diagonální střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči a upravil poločasový výsledek na 3:0.

Střídající Marek Pont po přestávce zazářil a dovršil debakl hostů

Říčany byly po skvělém závěru poločasu pochopitelně po přestávce v laufu a šest minut po začátku druhého poločasu musel zasahovat Pavel Novák, který předvedl fantastický zákrok a připravil domácí tým o prakticky jistý gól. Tři minuty na to už byl ale bezmocný, když se pěknou technickou střelou prosadil Martin Koranda.

 

Neskutečný výkon poté podal střídající Marek Pont, který přišel na hřiště v 67. minutě místo Jana Olaha a byl jeho právoplatným nahradníkem, již po necelých třech minutách na hřišti totiž dokázal vstřelit gól, a aby toho nebylo málo, tak pouhé dvě minuty na to rozvlnil síť podruhé a dvěmi slepenými góly během necelých 120 sekund upravil výsledek na konečných 6:0.



Ohlasy k zápasu



Sokol Miřetice
Pavel Hájek (asistent Sokol Miřetice): „Do zápasu jsme nenastoupili v příliš silné sestavě, přesto mě ale mrzí, že jsme v Říčanech inkasovali tolik gólů. Úvodních třicet minut naše obrana fungovala dobře, ale jakmile jsme inkasovali první gól, o osudu utkání bylo rozhodnuto. Zápas je minulostí a nyní se musíme koncentrovat na utkání proti Struhařovu."



Sestavy


Říčany
T. Hubínek [-] - P. Bečvář [-] (73. J. Hausenblas [-] ) , M. Hemelík [-] , D. Vilhelm [-] , V. Dobrý [-] - Z. Ulrich [-] , O. Marušák [-] (73. J. Beneš [-] ) , M. Koranda [-] , S. Netolický [-] (77. Š. Thümmel [-] ) - J. Sus [-] (62. J. Pavlíček [-] ) , J. Olah [-] (67. M. Pont [-] )

Sokol Miřetice
P. Novák [-] - K. Kopecký [-] , P. Jandák [-] , J. Jantač [-] , J. Hájek [-] , M. Zajíc [-] , L. Macko [-] , J. Přitasil [-] , D. Turek [-] (79. T. Korejtko [-] ) , K. Čáp [-] , P. Seidl [-]

ŽK: 50. S. Netolický .
Hráči zápasu: J. Olah , M. Pont .
Místo: FK Říčany. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Sandev Patrik - VOKOUN Daniel, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.