2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doplatila na špatný vstup do zápasu, Vestec si odvezl domů všechny tři body


Branky


0

Utkání mezi Zručí nad Sázavou a Vestec nabralo v prvním poločase jasný směr, domácím hráčům scházela chuť a pohyb, čehož hosté využili a po přestávce odcházeli do kabin s dvoubrankovým vedením, které sice Jiskra dokázala po přestávce ztenčit, ale po výsledku 3:2 nakonec zůstala bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu v režii aktivnějšího Vestce

Zruč nad Sázavou nastoupila do zápasu proti Vestci bez potřebného zápalu a také pohybu, čehož kvalitní soupeř okamžitě využil a již v desáté minutě šel do vedení, když se přesnou střelou prosadil Miroslav Novák – 0:1. Inkasovaný gól domácí na chvíli probudil a po čtvrthodině hry se jim podařilo vyrovnat, když se prosadil Stanislav Viktora dobře zahrané standardní situaci Kamila Petrů – 1:1.

 

Radost domácímu týmu však nevydržela příliš dlouho a po necelých pěti minutách inkasovali druhý gól z rychlého protiútoku, tentokrát z kopačky Jakuba Kolačného – 1:2. Vestec měla první poločas pevně pod kontrolou a Zruč se marně snažila dostat do nějaké brankové příležitosti, zatímco vlastními chybami soupeři dva góly darovali. Domácí prohrávali dvoubrankovým rozdílem, který hosté těsně před přestávkou ještě navýšili, když se krásným lobem z poloviny hřiště prosadil Miroslav Trmal (alias Leonard Kweuke ) – 1:3. 

Zruč nad Sázavou se dočkala kontaktního gólu pozdě

Zruč nad Sázavou vstoupila do druhého poločasu s tím, že nemá co ztratit, a její herní projev byl rázem úplně jiný. Hráči se dobře pohybovali, přesně si přihrávali a dostali se do několika náznaků šancí, vyrovnávací gól se jim vstřelit ve zbytku zápasu nepodařilo. Kontaktní gól však přišel v 77. minutě, kdy si po závaru doražení míč našel za vápnem Hájek a nechytatelnou střelou k tyči korigoval výsledek z pohledu domácího týmu na 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (hrající trenér): „Tři zápasy v řadě jsme vyhráli a během prvního poločasu jsme si mysleli, že se to udělá samo. Prohra nás vrátila zpět na zem, na druhou stranu jsme ale podlehli soupeři, jenž kvalitně na 1.B třídu má bez problému, zatímco když jsem přijela Zvole, tak to vypadalo, že k nám přijel tým ze třetí třídy. Po přestávce jsem kluky motivoval slovy, že nemáme co ztratit, a ve druhém poločase jsme konečně hráli fotbal, který jsem si představoval."




Sestavy


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , L. Hájek [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] - M. Havel [-] , K. Petrů [-] , P. Janda [-] , S. Viktora [-] - A. Brahimi [-] , J. Koudela [-] (51. J. Zeman [-] ) -

TJ Viktoria Vestec
J. Chlouba [-] (70. M. Bašta [-] ) - M. Trmal [-] , J. Kolačný [-] , R. Matysík [-] , M. Novák [-] (88. P. Tůma [-] ) , D. Franc [-] , M. Stráňava [-] , M. Chaloupka [-] (81. M. Havránek [-] ) , V. Kargl [-] , M. Janů [-] (65. M. Dufek [-] ) , O. Penc [-]

ŽK: 25. L. Jelínek , 37. A. Brahimi , 45. J. Koudela - 60. M. Trmal , 65. M. Stráňava , 75. O. Penc .
Hráči zápasu: J. Kolačný .
Místo: TJ Zruč nad Sázavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvořák Martin - JAHODA Petr, ŠAFRÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.