4:1
(2:0)
54. O. Hnát
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplýšovice si doma snadno poradily se Zvolí


Branky


0

Teplýšovice v osmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D potvrdily roli favorita, když v domácím prostředí snadno porazili hosty ze Zvole. O osudu rozhodlo závěrečných patnáct minut prvního poločasu, během nichž domácí vstřelili dva góly a nakonec zvítězili hladce 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teplýšovice od úvodních minut diktovaly tempo zápasu

Teplýšovice si během úvodních minut vytvořily územní převahu a měli několik slibných brankových příležitostí, nichž dokázali vstřelit dva góly. Skóre zápasu otevřel po půlhodině hry Pavel Breburda, který se v závěru prvního poločasu vžil do role přihrávajícího hráče a po přesné střele Davida Krále si připsal asistenci.

 

David Král udělal vybíhajícímu brankáři tři minuty před koncem kličku a poté dopravil míč do prázdné brány. Král odehrál skvělý poločas a gól mohl vstřelit dříve, jenže ani jednu ze dvou předchozích příležitostí nevyužil. Naopak obrovské překvapení mohl obstarat Milan Ottl, který z rohového kopu orazítkoval tyč.

Zvole se kontaktního gólu nedočkala

Teplýšovice vstupovaly do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením, které krátce po přestávce navýšili, když se přesnou střelou prosadil podruhé v střetnutí skvěle hrající Pavel Breburda, na jehož branku za necelých sedm minut odpověděl přesnou střelou mezi tři tyče z bezprostřední blízkosti Ondřej Hnát.

 

Zvole se po vstřelení gólu hnala směrem kupředu a vytvořila si několik zajímavých šancí, jenže ani jednu z nich nedokázala proměnit, a tak se závěrečné drama nakonec nekonalo. Obzvlášť poté, co se devět minut před koncem zápasu prosadil šestnáctiletý Štěpán Průcha a upravil konečný výsledek na 4:1.



Ohlasy k zápasu


Teplýšovice
Pavel Chomát (trenér týmu Teplýšovice): „Během letošní sezóny jsme ani jednou neodehráli zápas v plné sestavě, na našem herním stylu je však vidět zlepšení, které se dokonale promítlo do zápasu proti Uhlířským Janovicím. V utkání se Zvole jsme odehráli skvělý první poločas, přestože jsme se nepotýkali s rovna ideální koncovkou, na kterou jsme po snížení hostů mohli doplatit. Po čtvrtém gólu už však bylo o osudu utkání rozhodnuto. Fanouškům, kteří se na utkání přišli podívat, se musel duel líbit."




Sestavy


Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , P. Breburda [-] (86. P. Mládek [-] ) , J. Nerad [-] , D. Podhorský [-] , M. Podhorský [-] (82. T. Rosenvald [-] ) , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] , L. Kaňka [-] (67. Š. Průcha [-] )

TJ Sokol Zvole
M. Kučera [-] - M. Skalický [-] - J. Mikláš [-] (59. L. Petrák [-] ) , T. Tolar [-] , J. Hala [-] , O. Hnát [-] , R. Grund [-] , P. Buriánek [-] , J. Malý [-] , D. Vnuk [-] , P. Gabriel [-]

ŽK: 57. M. Podhorský , 57. M. Ottl , 77. P. Breburda , 85. D. Král .
Hráči zápasu: P. Breburda .
Místo: TJ Teplýšovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chovanec Petr - TVAROH Petr, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.