2:1p.
(0:1)
28. T. Kopp
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdislavice vydřely výhru nad Uhlířskými Janovicemi


Branky


0

Uhlířské Janovice zavítaly v osmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D na hřiště Zdislavic, kde se po téměř třiceti minutách ujaly vedení, o to ale krátce po přestávce přišly a po penaltovém rozstřelu se nakonec radovali z vítězství domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu přinesl hodně vyrovnaný fotbal

Uhlířské Janovice vstoupily do zápasu o něco lépe a od úvodních minut si vytvořily územní převahu, kterou dokázal po téměř půlhodině hry přetavit ve vedoucí gól Tomáš Kopp. Hráč hostujícího týmu se dostal do samostatného úniku poté, co domácím hráčům Zdislavic nevyšel ofsajdový ofsajd.

 

Tomáš Kopp ve vyloužené šanci nezaváhal a Uhlířské Janovice vedly od 28. minuty ve Zdislavících 1:0. Během dalších minut prvního poločasu mohli hosté své vedení ještě nevýšit, jenže jejich střelu dokázal fantastickým zákrokem Petr Klenot vytáhnout na tyč, od které se míč odrazil mimo, a tak Uhlířské Janovice odcházely do kabin po prvním poločase s jednobrankovým vedením.

Zdislavice po přestávce předvedly obrat

Zatímco do prvního poločasu vstoupily lépe Uhlířské Janovice, po přestávce hráli prim domácí fotbalisté Zdislavic, kteří šli do druhého poločasu s jasným cílem, a to pokusit se vyrovnat, a to jim krátce po přestávce vyšlo, když se prosadil po rozehrání rohového kopu Martin Lapáček a stav utkání byl rázem vyrovnaný 1:1.

 

Další minuty zápasu už žádný gól nepřinesl, přesto ještě jedna zajímavá situace nastala, a to když dvě minuty před koncem opustil hostující bránu Pavel Hromádka, kterého těsně před penaltovým rozuzlením nahradil Jaroslav Kmoch. V pokutových kopech byli šťastnější domácí hráči a po konečném výsledku 2:1 se mohli radovat z bodu navíc.



Ohlasy k zápasu


Zdislavice
František Heřmánek (trenér týmu Zdislavice): „Zásluhou skvělého zákroku Petra Klenota, došel zápas po devadesáti minutách po spravedlivé remíze a dělbě bodů do penalt, kteří naši hráči zvládli skvěle. Bohužel jsme ale přišli o Pavla Boučka, který kvůli zranění zřejmě na podzim dohrál."




Sestavy


Zdislavice
P. Klenot [-] - M. Lapáček [-] , R. Hamalčík [-] , V. Müller [-] , M. Šanda [-] , L. Pecháček [-] , J. Staněk [-] , P. Bouček [-] (71. D. Jankovský [-] ) , M. Bárta [-] , P. Hejný [-] , T. Bouček [-]

FK Uhlířské Janovice
P. Hromádka [-] (88. J. Kmoch [-] ) - K. Zadražil [-] , P. Boubín [-] - M. Kopecký [-] (71. M. Dotlačil [-] ) , M. Srba [-] (89. M. Černík [-] ) - T. Wolf [-] - V. Svoboda [-] , M. Novotný [-] , D. Randlíszek [-] , T. Kopp [-] , M. Svoboda [-] (76. D. Kulhánek [-] )

ŽK: 66. P. Bouček , 87. P. Hejný - 26. D. Randlíszek , 41. M. Novotný , 63. V. Svoboda .
Místo: TJ Zdislavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - BAROCH Lukáš, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.