Z. Kuneš (p.)
1:2p.
(0:0)
69. J. Nerad
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Teplýšovice obraly o body favorita soutěže, Spartak Průhonice doma prohrál na penalty


Branky


Z. Kuneš (p.) - 69. J. Nerad
0

Forma Teplýšovic mají vzrůstající tendenci, což jejich hráči potvrdili v devátém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D na hřišti Spartaku Průhonice bojujícího o nejvyšší příčky tabulky. O osudu utkání musely rozhodnout po remíze 1:1 pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější hosté a získali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut gól nepřineslo

Spartak Průhonice vstoupil do utkání, v němž se fotbalisté Teplýšovic snažili potvrdit zlepšenou formu z posledních zápasů, lépe, během úvodních pětačtyřiceti minut si však žádnou vážnější šanci nevytvořil. Teplýšovice se po úvodních patnácti minutách a problémech v defenzivě svému soupeři herně vyrovnaly a na rozdíl od domácího týmu si vytvořily několik velice slibných příležitostí.

 

Nejprve neproměnil dobrou šanci Podhorský, po kterém to zkoušel dvakrát Král, ani on se však neprosadil, stejně jako vzápětí Breburda. Ani jeden z trojice hostujícíc hráčů se však neprosadil a v dalších minutách utkání se jim to vymystilo, po prvním poločase ale mohli hosté odcházet do kabin ze bezbrankového stavu, který byl na hřišti soupeře bez ohledu na neproměněné šance určitě dobrým výsledkem.

O osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy

Teplýšovice na neproměněné brankové příležitosti z prvního poločasu doplatili v pětašedesáté minutě, když se dopustil faulu v pokutovém území brankář Měsíček a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, kterým nepohrdl obránce Zdeněk Kuneš, na jehož gól za necelé čtyři minuty bleskově odpověděl Jaroslav Nerad. Ve zbytku utkání si Spartak Průhonice mohl vzít ztracené vedení zpět, ale jeden z jeho hráčů v obrovské šanci napálil tyč. O osudu utkání tak rozhodly pokutové kopy, v nichž byly úspěšnější Teplýšovice.

 

Skvělé utkání odehrál David Král, který byl vyhlášen Hráčem zápasu. Král odvedl během zápasu proti Spartaku Průhonice velké penzum práce a vyhrával hlavičkové souboje, přičemž dokázal být také nebezpečný směrem vpřed, jenže mu v zakonžení scházelo více štěstí. Výkon svého svěřence ocenil také trenér Petr Chomát, kterému bylo líto, že se útočník nedokázal prosadit během devadesáti minut.



Ohlasy k zápasu


Spartak Průhonice
Vojtěch Říha (trenér): „Souhlasím s panem Chomátem, že na 1.B třídu si tentokrát přišli diváci na své. Přispěli k tomu obě mužstva, která chtěla hrát útočně a tak přicházely šance na obou stranách. Teplýšovice nás trápili rychlými brejky, zejména Král a Breburda odehráli skvělé utkání. Při jejich šancích nás podržel brankář Tichai nebo nepřesné zakončení hostů. I my jsme měli minimálně dvě 100% šance, kdy Brázda M. nedokázal ze 3 metrů trefit odkrytou bránu a Minha v sólo nájezdu trefil pouze tyč. Řekl bych, že ve druhém poločasu jsme šli za vítězství o něco více, ale remízu musíme brát, vzhledem k tomu, že Teplýšovice u nás předvedli velmi kvalitní výkon a jsou sebevědomím úplně jinde, než loni, kdy se do posledních kol báli o záchranu. Pro naše mužstvo musí být pozitivní signál, že jsme předvedli výrazně lepší týmový výkon než v Týnci a proti dalšímu silnému týmu jsme si dokázali vypracovat šance po kombinačních akcích, ne náhodně. Nicméně stále nám chybí dost k tomu, abychom dokázali ustálit formu a atakovat příčky nejvyšší, na které jsme před sezonou a po jejím skvělém startu, mysleli.“




Sestavy


Spartak Průhonice
J. Tichai [-] - P. Kotýnek [-] - D. Minha [-] , L. Žáčik [-] - J. Slavětínský [-] (62. Š. Vošta [-] ) , M. Brázda [-] , L. Mezei [-] (79. D. Finlay [-] ) , J. Veverka [-] (71. J. Kroh [-] ) , O. Halbich [-] , Z. Kuneš [-] , J. Brázda [-]

Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , P. Breburda [-] (88. P. Mládek [-] ) , J. Nerad [-] , D. Podhorský [-] (91. Š. Průcha [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] (67. J. Kubálek [-] ) , L. Kaňka [-] (79. T. Rosenvald [-] )

ŽK: 53. P. Kotýnek , 58. M. Brázda - 57. M. Podhorský .
Hráči zápasu: D. Král .
Místo: Spartak Průhonice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuka Vladimír - KUBEČKA Pavel, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.