Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá série Vestce skončila, domácí nestačili před vlastním publikem na Týnec


0

Vestec vstupoval do zápasu devátého kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D před domácím publikem ve skvělé formě, když vyhrál poslední čtyři zápasy v řadě a proti Týnci nad Sázavou chtěl dobré rozpoložení potvrdit, to se mu ovšem nepodařilo a hosté si domu odvezli tři body po hladkém vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vestec vstoupil do utkání sebevědomě

Na hráčích Vestce bylo od úvodních minut vidět, že chtějí svého soupeře v domácím prostředí potrápit. Fotbalisté Týnce se museli mít neustále na pozoru a na jejich bránu se valil jeden útok za druhým, obránce hostujícího celku ale dobře bránili a až na jednu střelu Vestec k ničemu nepustili.

 

První změna skóre se odehrála v polovině prvního poločasu, když se ve čtyřiadvacáté minutě prosadil Chaloupka, který si před gólovou střelou parádně narazil míč se svým spoluhráčem a poslal z oné jedné střely domácí tým do vedení 1:0, které domácím vydrželo až do přestávky.

Týnec během dvaceti minut předvedl skvělý obrat

Za jednobrankového vedení se hráči Vestce přestali tlačit směrem kupředu a postupem času přenechali iniciativu Týnci nad Sázavou, který ji bezmilostně využil, když v rozmezí pouhých dvaceti minut vstřelil po hodině hry čtyři góly a rozhodl o svém hladkém vítězství, přitom do té doby byli hráči Vestce lepším týmem.

 

Vyrovnávací gól padl po přesném centru Orsáka, na který si naběhl Stejskal a přesnou střelou vyrovnal na 1:1. To však nebylo od Stejskala vše, vzápětí se totiž prosadil po zpětné přihrávce Filipa Kopty a svými dvěmi góly otočil dosavadní průběh zápasu. Vedení Týnce poté pojistil krásnou střelou Radačovský.

 

Radek Skála vybojoval míč, který se dostal k Radačovskému, jenž se fantasticky uvolnil, když jednomu z domácích hráčů nasadil jesličky a parádní střelou míč o tyč dopravil do brány. Čtvrtý gól přišel po skvělé individuální akci Horkého, jehož střelu domácí branář dokázal vyrazit a z dorážky se prosadil Roman Orsák.

 



Ohlasy k zápasu



FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér): „Domácí hráči si během prvního poločasu vytvořili obrovský tlak, který jsme až na jeden inkasovaný gól dokázali prečkat. Velkou zásluhu na tom měl brankář Vašák, který podal skvělý výkon. Po přestávce Vestec přestal hrát, zatímco mi jsme začali usilovně bojovat a držet míč více na svých kopačkách. Poté přišly šance, které jsme na rozdíl od soupeře využili a získali tři body."



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Franc [-] , J. Kolačný [-] (67. M. Dufek [-] ) , R. Matysík [-] , M. Novák [-] (88. M. Havránek [-] ) , J. Novotný [-] , M. Trmal [-] (82. D. Buchta [-] ) , M. Stráňava [-] , M. Chaloupka [-] , V. Kargl [-] , O. Penc [-]

FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , R. Kavoň [-] , F. Kopta [-] (86. J. Souček [-] ) , O. Stejskal [-] , R. Skála [-] (73. Š. Petrášek [-] ) , J. Horký [-] , R. Orsák [-] , M. Mach [-] , M. Štambeský [-]

ŽK: 64. O. Stejskal , 88. R. Orsák .
Hráči zápasu: J. Novotný - L. Vašák , O. Stejskal .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holý Milan - PUDIL Václav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.