2:1
(1:1)
40. J. Zeman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč nad Sázavou podala dobrý výkon, na bod to ovšem v Jankově nestačilo


Branky


0

Utkání jedenáctého kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D mezi Jankovem a Zručí nad Sázavou nabídlo vyrovnaný průběh se šťastnějším koncem pro domácí hráče, kteří se zásluhou branky Říhy ze samotného závěru utkání mohli radovat z vítězství 2:1 a cenného zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut nabídlo dvě odlišné pasáže

Zruč nad Sázavou se v úvodu utkání zahřívala a aktivnější byli domácí fotbalisté Jankova, který se dostával do šancí, Jiskru ale držel nad vodou brankář Cudlín. Skóre utkání se poprvé měnilo ve 23. minutě, když nádhernou kombinaci mezi Vrzalem a Skálou zakončil přesnou střelou Horčička a Jankov se ujal vedení 1:0.


Inkasovaný gól však Jiskře paradoxně pomohl a v závěru prvního poločasu si po zlepšeném výkonu vytvořila několika brankových příležitostí, jenže v koncovce se hostům nedařilo, a když už jejich střely zamířily na bránu, na místě byl připraven brankář Nerad. Nicméně, hosté se ještě před přestávkou gólu dočkali, když se s přispěním potřebného štěstí prosadil Zeman.

Říha odmítl dělbu bodů a v samotném závěru rozhodl utkání

Zatímco úvod zápasu hráči Zruče nad Sázavou prospali, do druhého poločasu vstoupili mnohem aktivněji a krátce po přestávce mohli zápas otočit na svou stranu, nádherná střela Diega ale skončila na břevnu, zatímco na opačné straně Cudlín fantastickým zákrokem zneškodnil střelu Balíka. Jiskra byla lepší, ale závěr utkání patřil Jankovu.

 

Ačkoliv fotbalisté Zruče nad Sázavou vstoupili do druhého poločasu lépe, vynikajícího brankáře Nerada více než jednou prostřelit nedokázali. Také brankář Cudlín podržel svůj tým několika skvělými zákroky, ale na rozdíl od svého kolegy na opačné straně hřiště v závěru utkání podruhé inkasoval a Říha vystřelil Jankovu cenné vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


Jankov
Stanislav Brabenec (trenér): „Odehráli jsme velice slušné utkání a zásluhou pozdního gólu jsme vyhráli. O osudu vyrovnaného zápasu rozhodlo štěstí, které se přiklonilo během závěrečných minut na naši stranu."

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (trenér): „Přijeli jsme na hřiště úrovně tak třetí třídy. Bylo jasné, že se v tomto prostředí fotbal hrát dát nebude. A také to tak bylo. Všem míč skákal, takže se hrála nakopávaná. Pro diváka to muselo být nepohledné utkání. Nemůžu říct, že lepší vyhrál. Domácí měli dvě šance a dali dvě náhodné branky. My jsme sice se štěstím vyrovnali na 1:1, nicméně jsme měli asi sedm tutovek. Brahimi měl tři v každém poločase, ale nedal. Minulý týden jsme dali osm branek, tentokrát jsme tutové šance ovšem neproměnili. Tři body jsme nezískali, což je obrovská škoda.“



Sestavy


Jankov
F. Nerad [-] - M. Uhliar [-] (89. M. Čermák [-] ) , T. Horčička [-] , M. Šimánek [-] (46. J. Kolář [-] ) , P. Skála [-] , T. Balík [-] , J. Říha [-] , M. Peroutka [-] , V. Vrzal [-] , D. Čermák [-] , J. Hameršmíd [-]

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] , S. Viktora [-] - J. Zeman [-] (54. M. Havel [-] ) , V. Fogaca [-] , P. Janda [-] (84. Z. Brabec [-] ) , K. Petrů [-] - A. Brahimi [-] , J. Koudela [-] -

ŽK: 86. T. Balík - 58. L. Jelínek , 88. J. Koudela .
Hráči zápasu: F. Nerad , J. Říha - T. Cudlín .
Místo: Sokol Jankov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuka Vladimír - BEZ Milan, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.