4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Říčany využily klopýtnutí Divišova a po výhře nad Struhařovem se dostaly do čela


Branky


23. M. Pont , 34. J. Sus , 65. J. Olah , 89. Š. Thümmel - 88. S. Shapoval
0

Fotbalisté Říčan využili zaváhání Divišova na hřišti Zvole a vyhoupli se do čela tabulky Fair Credit 1.B třídy skupiny D, když před domácím publikem předvedli slušný výkon a hosty ze Struhařova porazili přesvědčivě 4:1. Říčany jsou nyní první a před druhým Divišovem mají jednobodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Struhařov vstoupil do utkání bez přehnaného respektu

Fotbalisté Struhařova šli do utkání s tím, že mohou proti favoritovi zápasu pouze překvapit, a odehráli velice slušné utkání. Hosté byli během první poloviny poločasu Říčanům vyrovnaným soupeřem a oba týmy předváděly souboj o střed hřiště, přičemž první gólová příležitost poté skončila úvodním gólem, o který se postaral domácí Marek Pont.

 

Na opačné straně mohl rychle odpověď Serhyi Shapoval, jeho jedovatá střela ovšem v síti neskončila. Struhařov svou první slibnou šanci neproměnil a vzápětí zahodil stoprocentní šanci, Zmek už zvedal ruce nad hlavu a chtěl se po překonání brankáře radovat z gólů, jenže míč na brankové čáře odvrátil jeden z obránců.


Na opačné straně pohrdli velkou příležitostí také hráči Říčan, který neproměnili přísně odpískaný pokutový kop, na rozdíl od soupeře jim to ale příliš vadit nemuselo, protože z následné dorážky se prosadil Jan Sus a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Struhařov neodehrál špatných 45 minut, do šaten ovšem jeho hráči odcházeli za stavu 2:0 pro Říčany.

Říčany prokázaly svou kvalitu a rovnocenného soupeře přehrály

Ačkoliv se hosté ze Struhařova snažili po přestávce navázat na výkon z úvodních dvaceti minut, gól vstřelily Říčany, které se zásluhou přesné trefy Jana Olaha po hodině hry ujaly tříbrankového vedení, když útočník domácího týmu využil nedůrazu v hostující obraně a poslal svůj tým do tříbrankového trháku.

 

V dresu hostujícího Struhařova odehrál skvělé utkání Folprecht a po přestávce mohl zápas ještě zdramatizovat, jenže s jeho nebezpečnými střelami si brankář Hubínek poradil a jednu z nich vyrazil fantastickým zákrokem na rohový kop. Dvě minuty před koncem utkání se hosté dočkali alespoň čestného gólu, když se prosadil Serhyi Shapoval.

 

Koblasa našel přesnou přihrávkou aktivního Folprechta, který posunul míč na Serhyie Shapovala a ten pohlednou akci zakončil gólem. Nicméně, závěr utkání patřil domácím hráčům Říčan, v jejichž dresu za necelých 60 sekund od gólu na 3:1 prosadil střídající Štěpán Thümmel, který během prvního zápasu v letošní sezóně vstřelil svůj první gól.



Sestavy


Říčany
T. Hubínek [-] - P. Bečvář [-] , M. Hemelík [-] (68. Š. Vojáček [-] ) , D. Vilhelm [-] , V. Dobrý [-] (71. Š. Thümmel [-] ) - Z. Ulrich [-] (76. J. Hausenblas [-] ) , M. Koranda [-] , S. Netolický [-] - M. Pont [-] (46. J. Pavlíček [-] ) , J. Sus [-] , J. Olah [-] -

Struhařov
P. Pessr [-] - D. Sysel [-] (76. Z. Pessr [-] ) , O. Veselý [-] (46. J. Veselý [-] ) , J. Fürbacher [-] (59. M. Michálek [-] ) , M. Kůstka [-] , V. Zmek [-] , S. Shapoval [-] , P. Koblasa [-] , J. Sysel [-] , R. Folprecht [-] , O. Hroch [-]

ŽK: 57. D. Sysel , 78. O. Hroch .
Hráči zápasu: T. Hubínek , J. Sus - R. Folprecht .
Místo: FK Říčany. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vosolsobě Lukáš - GLOGAR Tomáš, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.