J. Horký 57. (p.)
J. Horký 73. (p.)
2:3p.
(0:0)
55. V. Vrzal
78. D. Čermák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnec nad Sázavou doma ztratil body, Jankov si odvezl ze hřiště soupeře bod navíc


Branky


57. J. Horký (p.) , 73. J. Horký (p.) - 55. V. Vrzal , 78. D. Čermák (p.)
0

Týnec nad Sázavou doma přivítal ve 12. kole Fair Credit 1.B třídy skupiny Jankov, proti kterému krátce po přestávce inkasoval, ale zásluhou dvou pokutových kopů dokázal zápas rychle otočit na svou stranu. Aktraktivní zápas nakonec vyvrcholil ve druhém poločase čtyřmi góly, z nichž poslední rozhodl o tom, že si oba soupeři body rozdělí a o bodu navíc rozhodnou po remíze 2:2 pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Týnci se hrál od začátku otevřený fotbal

Oba týmy vstoupily do utkání s touhou po vítězství a fanoušci se mohli bavit otevřeným fotbalem, který na obou stranách přinášel zajímavé brankové příležitosti. Dvě šance měl na kopačce skvělý útočník hostujícího celku Horčička, brankář Vašák ho ale v obou případech dokázal fantastickými zákroky vychytat. Dobrou šanci měl na kopačce také Vrzal, které pro změnu pálil nad.

 

Na opačné straně hřiště mohli vstřelit gól Horký a Štamberský, ale také brankář Nerad podržel svůj tým nad vodou skvělými zákroky. V první poločas pokračoval dalšími šancemi, ani jedna z nich se ale neujala, Radačovský pálil po přihrávce Filipa Kopty mimo, zatímco hlavička Horkého po Stejskalově pěkném centru zamířila pouze do náruče připraveného Nerada.

Po přestávce se roztrhl pytel s góly

Po přestávce měl na kopačce další šanci Horčička a brankář Vašák byl ale opět na svém místě, jenže tentokrát střelu kanonýra Jankova vyrazil pouze na kopačku Václava Vrzala, který deset minut po výkopu druhého poločasu poslal hostující tým do vedení. Vedení hostujícího celku ovšem nevydrželo příliš dlouho, když za pouhé dvě minuty odpískal hlavní rozhodčí po faulu na Stejskala pokutový kop a ten bezpečně proměnil Jakub Horký.

 

Další dramatické chvíle se odehráli během závěrečných dvaceti minut, když byl v pokutovém území nejprve faulován Filip Kopta a k exekuci pokutového kopu se postavil podruhé v utkání Jakub Horký, který byl stejně jako v prvním případě úspěšný a strhl vedení na stranu Týnce nad Sázavou. Ani domácí se ovšem neradovali příliš dlouho a po pěti minutách bylo opět vyrovnáno, když hlavní rozhodčí nařídil třetí penaltu v utkání a na opačné straně ji také neomylně proměnil Dominik Čermák, který upravil konečný výsledek na 2:2.

Jankov byl v pokutových kopech úspěšnější

O bonusovém bodu navíc rozhodla čtvrtá série, před níž všichni hráči své penalty proměnili. Jako jediný tlak neustál Filip Kopta, který svou penaltu neproměnil, a Jankov zvítězil v pokutových kopech 5:4.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér): „Soupeř byl během zápasu nebezpečnější a zasloužil si z našeho hřiště odvést minimálně dva body. Naši hráči odehráli velice špatné utkání, po kterém si bod za remízu ani nezasloužili. Jsem zklamaný, protože jsme se rozloučili s domácím prostředím a fanoušky špatným výkonem."




Sestavy


FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , F. Kopta [-] , O. Stejskal [-] (59. R. Skála [-] ) , J. Horký [-] , J. Vavrek [-] , R. Orsák [-] (27. Š. Petrášek [-] ) , R. Kavoň [-] , M. Mach [-] , M. Štambeský [-]

Jankov
F. Nerad [-] - M. Uhliar [-] , T. Horčička [-] , M. Šimánek [-] , P. Skála [-] , T. Balík [-] , J. Říha [-] , M. Peroutka [-] , V. Vrzal [-] , D. Čermák [-] , J. Hameršmíd [-] (46. J. Kolář [-] )

ŽK: 74. M. Radačovský , 77. J. Vavrek - 45. J. Hameršmíd , 72. T. Balík .
Hráči zápasu: L. Vašák - T. Horčička .
Místo: FK Týnec nad Sázavou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.