Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřeticím se venku nedaří, z Teplýšovic si na cestu odvezly šest kousků


Branky


0

Miřeticím se v letošní sezóně venku příliš nedaří, což se dokonale potvrdilo v zápase 12. kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D, když v okresním derby prohrály na hřišti Teplýšovic jednoznačně 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetice na špatný vstup rychle zareagovaly

Domácí fotbalisté Teplýšovic vstoupili do utkání pořádně zostra a krátce po výkopu zápasu Kubálek orazítkoval tyč, která jako by Miřeticím odzvonila konec. Po pouhých pěti minutách se totiž prosadil po přesném Neradově centru David Král. Úvodní gól dodal Teplýšovicím potřebný klid a sebevědomí a po čtvrthodině hry už domácí vedli o dvě branky.

 

Po přihrávce Pejši se prosadil David Podhorský, za necelé tři minuty ale dokázaly Miřetice reagovat. Jiří Jantač napřáhl ke krásné technické střele, která zamířila přesně ke vzdálenější tyči. Po třetím gólu během pár minut zápas ztratil své vysoké tempo a v prvním poločase už se fanoušci v Teplýšovicích žádného gólu nedočkali, což domácím příliš nevadilo.

Teplýšovice sfoukli soupeře po přestávce jako svíčku

Trenér Petr Chomát během poločasové přestávky svým spoluhráčům v kabině důrazně domluvil a jeho slova padla na úrodnou půdu. Teplýšovice po hodině hry v rozmezí sedmi minut vstřelili tři góly a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Jako první se ve druhém poločase prosadil Milan Ottl, jehož nádherná střela zpoza šestnáctky zamířila přesně pod břevno.

 

Na 4:1 zvyšoval David Král, který po nádherné individuální akci vstřelil svůj druhý gól v zápase a poté nedal hostujícímu brankáři šanci, když ho překonal parádním lobem. David Podhorský nezůstal dlouho pozadu a také on vstřelil druhý gól v zápase a zužitkoval přihrávku svého bratra Miroslava. Skóre jednoznačného utkání uzavřel brankář Jiří Měsíček, který z pokutového kopu zvýšil na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


Teplýšovice
Petr Chomát (trenér): „S naším vstupem do utkání jsem byl velmi spokojený, prezentovali jsme se pohlednou kombinační hrou a vstřelili dva góly, kterých mohlo být klidně více. Jenže poté jsme si mysleli, že se zápas dohraje sám a Miřetice toho využily ke vstřelení kontaktní branky. Po přestávce jsem svým svěřencům důrazně domluvil a kluci si vzali má slova k srdci. Během sedmi minut jsme vstřelili tři góly a bylo rozhodnuto."




Sestavy


Teplýšovice
J. Měsíček [-] - M. Podhorský [-] (80. L. Kaňka [-] ) , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] , J. Kubálek [-] , J. Nerad [-] , P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , P. Breburda [-] (75. P. Mládek [-] ) , D. Podhorský [-] (80. T. Rosenvald [-] )

Sokol Miřetice
P. Novák [-] - K. Kopecký [-] , J. Hájek [-] , T. Korejtko [-] , M. Filip [-] , D. Turek [-] , P. Jandák [-] , J. Jantač [-] , M. Zajíc [-] , L. Macko [-] , J. Přitasil [-]

ŽK: 40. J. Jantač , 47. L. Macko , 66. J. Přitasil , 67. M. Filip .
Hráči zápasu: D. Podhorský , D. Král .
Místo: TJ Teplýšovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - VELEBIL Tomáš, RYBKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.