2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřetice potvrdily roli favorita, doma porazily poslední Zdislavice


Branky


18. D. Turek , 81. P. Hoch
0

Zdislavice už se určitě těšily na zimní přestávku, těsně před ní ale ještě musely zajet na hřiště Miřetic, odkud si odvezly porážku 2:0 a je jasné, že zimu stráví na posledním místě tabulky, utkání však bylo vyrovnané a výsledek o to hosty zřejmě mrzí více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetice vstoupily do zápasu skvěle

Domácí fotbalisté si moc dobře byli vědomi situace, ve které se Zdislavice nacházejí, a tak se vrhli do útoku. Jako první mohl udeřit hlavičkou Jantač, jeho pokus ale gólem ve skvělé příležitosti neskončil, stejně jako na opačné straně krásná střela Hamáčka, kterou domácí brankář Klenot skvělým zákrokem vyrazil.

 

Po čtvrthodiny hry padl první gól, když se na hranici malého pokutového území ocitl úplně sám Turek a jeho následná střela skončila v síti, přestože postrádala razanci. Miřetice vedly 1:0, Zdislavice to však nepoložilo a naopak byly lepším týmem na hřišti. Hodně aktivní byl především Müller, jenže svými dvěma pokusy síť nerozvlnil, stejně jako jeho spoluhráč Staněk.

Zdislavice vstoupily do druhého poločasu aktivně

Zatímco úvodní minuty prvního poločasu patřily domácím fotbalistům Miřetic, po přestávce byli lepší hráči Zdislavic, kteří se dostali ke dvěma střelám, jenže ty stejně jako v předchozích případech mezi tři tyče nezamířily. Zdislavice se potýkaly s velkou nepřesností a nakonec na ni doplatily.

 

Miřetice vycítily, že takto soupeře hrát nechat nemohou, a postupem časem si vytvořili územní převahu, ze které mohl těžit Přitasil a vstřelit druhý pojišťující, jeho pokus ovšem zamířil vedle, stejně jako následná střela Turka. Další příležitost měl Vlasák, který předvedl skvělou individuální akci, ani on však zdislavickou síť rozvlnit nedokázal.

 

Devět minut před koncem ale přece jen přišla pojistka, a to z kopačky Filipa, který se dostal podél postranní čáry do úniku a nádherným centrem našel Hocha, který míč přesným zakončením uklidil do sítě a dal konečnou podobu výsledku. Miřetice zvítězily v derby 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Miřetice
Pavel Hájek (asistent trenéra): „V prvním poločase byly lepší Zdislavice, zatímco v tom druhém pro změnu naši hráči. Bylo to poměrně vyrovnané utkání, které dopadlo lépe pro nás. Velkou pochvalu si zaslouží sestra Jiřího Kamarýta, která dala pro dnešní utkání zdravotně do pořádku Vlasáka, a ten tak mohl nastoupit a podat skvělý výkon."




Sestavy


Sokol Miřetice
P. Novák [-] - J. Jantač [-] (88. J. Hájek [-] ) , P. Čáp [-] , T. Babický [-] , P. Hoch [-] (89. L. Kamarýt [-] ) , M. Filip [-] , D. Turek [-] (76. P. Jandák [-] ) , L. Vlasák [-] (85. K. Kopecký [-] ) , M. Zajíc [-] , L. Macko [-] , J. Přitasil [-]

Zdislavice
P. Klenot [-] - M. Lapáček [-] (69. L. Moch [-] ) , J. Staněk [-] , V. Müller [-] , M. Šanda [-] , L. Pecháček [-] , R. Hamalčík [-] , L. Balek [-] , T. Bouček [-] , M. Bárta [-] , J. Gregor [-]

ŽK: 60. D. Turek , 85. P. Jandák - 38. M. Lapáček , 60. T. Bouček .
Hráči zápasu: V. Müller .
Místo: Sokol Miřetice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Petr, VOSOLSOBĚ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.